הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   לקוח קנה, לקח ואחד השותפים גנב את הכסף שלהם - הינה האתר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18579)

Eye-Soft 28-03-06 13:45

לקוח קנה, לקח ואחד השותפים גנב את הכסף שלהם - הינה האתר

אהלן אנשים. מזמן מזמן קיבלתי הצעת עבודה להכנת פרוייקט ענק שנחנק לאחר שהתוכנות הראשיות של המערכת נגמרו מכיוון שאחד השותפים בחברה שהזמינה (ושילמה 100% מראש :ם) גנב מהם כסף.

בכל מקרה, הינה האתר:
http://eyesoft.co.il/dalilna/default.asp

כל הקישורים הם קישורים לקטגוריות - לא קושר מעולם כי אני לא דובר ערבית...

דרך אגב, רק התכנות שלי. אין לי קשר לעיצוב מלבד לכל הDIVs.

meshuga 28-03-06 13:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
אהלן אנשים. מזמן מזמן קיבלתי הצעת עבודה להכנת פרוייקט ענק שנחנק לאחר שהתוכנות הראשיות של המערכת נגמרו מכיוון שאחד השותפים בחברה שהזמינה (ושילמה 100% מראש :ם) גנב מהם כסף.

בכל מקרה, הינה האתר:
http://eyesoft.co.il/dalilna/default.asp

כל הקישורים הם קישורים לקטגוריות - לא קושר מעולם כי אני לא דובר ערבית...

דרך אגב, רק התכנות שלי. אין לי קשר לעיצוב מלבד לכל הDIVs.

מה באה בעצם ההודעה להביעה?

Eye-Soft 28-03-06 13:50

כלום, סתם לשמוע דעה על התכנות. לא יותר. זה לא ביקורת אתרים כי זה אין תוכן והעיצוב לא קשור אלי. זה קשר רק לתכנות :ם

meshuga 28-03-06 13:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
כלום, סתם לשמוע דעה על התכנות. לא יותר. זה לא ביקורת אתרים כי זה אין תוכן והעיצוב לא קשור אלי. זה קשר רק לתכנות :ם

משום מה לW3C יש בעיה בלהגיד על האתר הזה אם הוא לא תקין, או בעיית התקשרות או משהו אחר..
אז אני ישאל אותך: הוא עומד בתקן?...

ובקשר למערכת עצמה, לא יודע איך זה בASP אבל בPHP זה מערכת די קלה, מערכת חדשות עם תגובות וקטגוריות, לא משהו מסובך...

=_=" 28-03-06 14:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
משום מה לW3C יש בעיה בלהגיד על האתר הזה אם הוא לא תקין, או בעיית התקשרות או משהו אחר..
אז אני ישאל אותך: הוא עומד בתקן?...

ובקשר למערכת עצמה, לא יודע איך זה בASP אבל בPHP זה מערכת די קלה, מערכת חדשות עם תגובות וקטגוריות, לא משהו מסובך...

יש בעיה לW3C להגיד אם האתר עומד בתקן בגלל שהוא לא מזהה את השפה.
צריך לשים תגית span
<span lang="ab">
ab= ערבית
או איך שעושים את הקיצור של ab בגלל שלדוגמא בעברית הוא גם לא יכול לקרוא את זה , צריך לשים תגית span ככה <span lang="he> אם ישימו את התגית לW3C לא תהיה בעיה לקרוא ולהגיד אם התיכנות עומד בתקן.
עכשיו בקשר לתיכנות, כמו שכבר אמרו, אם התיכנות היה בphp היה פשוט לעשות אותו, אני לא יודע איך זה בasp.
אבל בכל זאת נחמד, תשתדל לשים תגיות span מתי שאתה כותב שפה אחרת מאנגלית, אם לא לא תוכל לבדוק אם התיכנות שלך עומד בתקן.
בהצלחה!

meshuga 28-03-06 14:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי =_="
צריך לשים תגית span
<span lang="ab">
ab= ערבית
או איך שעושים את הקיצור של ab בגלל שלדוגמא בעברית הוא גם לא יכול לקרוא את זה , צריך לשים תגית span ככה <span lang="he> אם ישימו את התגית לW3C לא תהיה בעיה לקרוא ולהגיד אם התיכנות עומד בתקן.
עכשיו בקשר לתיכנות, כמו שכבר אמרו, אם התיכנות היה בphp היה פשוט לעשות אותו, אני לא יודע איך זה בasp.
אבל בכל זאת נחמד, תשתדל לשים תגיות span מתי שאתה כותב שפה אחרת מאנגלית, אם לא לא תוכל לבדוק אם התיכנות שלך עומד בתקן.
בהצלחה!

אהה....טוב, פשוט אף פעם לא ניסיתי לבדוק תקן לאתר ערבי.

Eye-Soft 28-03-06 14:06

זה עומד בתקן. בדקתי את זה מספר פעמים. הערבית זה מה שמפריע לו לבדוק.
זה עובד על XHTML 1 Traditional. ערבית ותקן לא חברים...

שום מערכת בשום שפה לא מסובכת או קשה. יש כאלו שלוקחות יותר זמן ויש כאלו שלוקחות פחות. היחוד במערכת הזו (ושאר המערכות שלי) זה בעיקר היעילות. אני מבצע אינספור בדיקות יעילות, המון הרצות, אני יושב הרבה זמן על כתיבת האלגוריתמים של הצגת הנתונים כדי שיגיעו לתוצאה הגבוהה ביותר במינימום זמן. השרת קצת עמוס עכשיו, אבל זמן הפעולה המקסימלי הוא 0.04 לטעינת כל עמוד. עכשיו שאני עובד בASP.NET (זו הייתה המערכת הרצינית האחרונה שלי בASP - אלא אם לקוח ידרוש מערכת בASP) אני יורד מתחת ל0.0004 במערכת הזו.

Eye-Soft 28-03-06 14:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי =_="
צריך לשים תגית span
<span lang="ab">
ab= ערבית
בהצלחה!

עברית זה בדיוק כמו ערבית בקטע הזה. כל האתרים שלי בלי span עם הגדרת עברית ועדין ניתנים לבדיקה. זה השילוב של ערבית עם UTF-8 שגורם לבעיה.

בכל מקרה, תודה רבה.
{BTW, סורי על הדאבל פוסט}.

eLad 28-03-06 14:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי =_="
צריך לשים תגית span
<span lang="ab">
ab= ערבית
בהצלחה!

היום כבר כולם עוברים לקידוד אחד ויחיד, Utf-8

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:30.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ