![]() |
יהיה ביקוש לאחד מאלה?
יהיה ביקוש ל:
פאנל לניהול שרתי CS:S פאנל לניהול שרתי CS:CZ פאנל לניהול שרתי CS 1.6 פאנל לניהול שרתי TacticalOPS (כולל תוספות מודים וOnline Offline) מישהו בכלל ירצה את זה? ואם כן, כמה זה יהיה שווה? |
במידה ותכין פאנל לכל אלו - אני אישית אומר שאקנה.
|
אממ עם תכין.. גמני יקנה :]
ויהיה שווה בערך 250 שקל |
אם תסביר את עצמך מה יהיו התכונות של הפאנלים שמדובר עליהם נוכל לדעת יותר
אם יהיה ביקוש או לא . במידה וזה יהיה משהו באמת טוב יש סיכויי שארכוש ממך פאנל/ים . בברכה , מאור . |
ציטוט:
שמע, ביניינו, אין לך הרבה מושג בתיכנות ואם אתה חושב שזה שווה 250, אתה טועה, וטועה בגדול.. מילא 250 לחצי שנה-שנה אולי אפילו פחות מהתקופות האלה....אבל כל המערכת במ250?....מערכת כתבות לא הייתי מוכר בכזה מחיר. |
פפפשששששש הופתעתי לטובה! מאוד!
כבר חשבתי על זה בפתיחתה של שרת נגיד CS:CZ אני אוסיף כפתורים למודים הוספת אדמינים לאדמיןמוד ואם יש עוד אפשרויות אני אשמח לדעת כי אני חושב שאצליח טוב אחרי 3 תגובות מהירות של קנייה כנראה שאני אתחיל לבנות :) עכשיו החלק הקשה....למצא שרת לעבוד עליו :) אם יש לכם הצעות אתם מוזמנים להציע |
אם אתה יכול,תעשה דבר כזה שנגיד ונכנסתי לפאנל של שרת משחק css אז יהיו שם מספר אפשרויות וכו'...ועכשיו מה שאני בא להציע.
יהיו מספר כפתורים שהם "מייבאים" קבצים מהמקום המוגדר להם,שזה אומר מודים (לכל מוד כפתור). וכו'.. אם אל הבנת,תיצור איתי קשר |
זה יעזור להרבה אנשים
אחי השארתי לך הודעה פרטית בבקשה צור עימי קשר זה דחוף צור בבקשה קשר באמצעות ה 266543038 איסיקיו הזה או המסנגר למטה |
הבנתי
ואני אתחיל לעבוד ביום רביעי היום ומחר בבוקר אני מרכז רעיונות, אני רואה שהרבה מתעניינים אז אני אפרסף דף שתוכלו לעזור לי ברעיונות וכאלה עוד כמה דקות |
ציטוט:
בברכה , מאור . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ