![]() |
ביקורת על המעצב ReFlecTion :)
המעצב ReFlecTion עזר לי בתחום העיצוב והכין לי מספר עיצובים ודברים שהייתי צריך מהיום להיום הוא עובד בצורה מהירה ומקצועית אהבתי מאוד את העיצובים שלו הוא שולט בצורה נהדרת בתחום הפוטושופ והעיצוב.
אני נורא אהבתי את העבודות שלו ויש לי שליטה טובה וזרימה בעיצובים שלו אני חייב להודות שאין הרבה אנשים כמוהו שמוכנים לעזור גם באמצע הלילה, לפני כמה ימים ביקשתי ממנו להכין לי שורת משתמשים באמצע הלילה והוא שמח להכין לי ללא שום וויכוחים הוא אמר שהוא יכין לי ותוך מספר דק' השורת משתמשים הייתה מוכנה ומועצבת בצורה מדהימה ממליץ עליו בחום :) |
תודה אחי!
:) שמחתי לעזור לך, גם באמצע הלילה :) . מקווה שאהבת גם את מה שעשיתי לך.. יום טוב שיהיה לך ולכל הקהילה :) , אברהם. |
מדיבור ראשוני איתו
הוא אחלה גבר וגם וב לדעת שיש מישהו שעוזר בלילה :) |
כל הכבוד,תמשיך ככה!
ישר כוח |
ציטוט:
ותודה לכם! |
באמת בנאדם נדיב מאוד.
|
אז הוא בן אדם טוב ^^.
אני אישית לא הייתי מסכים ואני לא כועס על עצמי =/, יש הבדל בין עזרה קטנה לניצול או כל דבר אחר. אפשר לעזור בדברים קטנים ( מאוד קטנים, וזה גם לרוב ללקוחות ). באים אליי מליונים לאייסיקיו, באמת שהייתי שמח לעזור. אך אנשים לא מראים כוונה לעזור לעצמם ולא מדברים יפה. אז שירוצו לחפש את עצמם |
כל הכבוד מכיר אותך [מעצב]
|
ציטוט:
יש מלא שבאים ורוצים עיצוב בחינם, מה אני יעשה? גם אני רוצה מליון דולר. אני עוזר למי שיוכל לעזור לי שאני צריך ואני רואה שהוא רציני ועושה את זה בשמחה. ערב טוב, אברהם. |
טוב לשמוע,
תראה את מה שהוא הכין לך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ