הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת על בייסיקנטוורק (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18636)

adielsh 29-03-06 12:53

ביקורת על בייסיקנטוורק

קניתי איחסון אצל בייסיק נטוורק קצת לפני שקרו להם כל הבעיות
עד שנפל השרת בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל מאז הם כבר לא עונים לטלפונים בכלל ולא חוזרים ואפילו לא מעדכנים במה שקורה אני צריך לחפש פה בפורום מה קרה להם ולמה השרת לא עובד
אחרי שראיתי שהם העלו שרת חלופי שלחתי להם אימל שיפתחו לי שם את החשבון השרת עבד לחמש דקות ומאז לא עבד יותר ומאז הם גם לא עונים לאימל פשוט מגעיל כבר שלשו שבועות שהאתר שלי עובד והם תמיד רושמים שהם יעדכנו את הלקוחות בהכל אבל טלפון אחד לא קיבלתי מהם וגם לא אימל בקשר למה שקרה פשוט נמאס כבר אני לא יודע מה לעשות שילמתי מראש לשנה ולא ניראה לי שאני הולך לקבל את מה ששילמתי עליו אפילו קבלה לא קיבלתי

Host-Gaming.co.il 29-03-06 13:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי adielsh
קניתי איחסון אצל בייסיק נטוורק קצת לפני שקרו להם כל הבעיות
עד שנפל השרת בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל מאז הם כבר לא עונים לטלפונים בכלל ולא חוזרים ואפילו לא מעדכנים במה שקורה אני צריך לחפש פה בפורום מה קרה להם ולמה השרת לא עובד
אחרי שראיתי שהם העלו שרת חלופי שלחתי להם אימל שיפתחו לי שם את החשבון השרת עבד לחמש דקות ומאז לא עבד יותר ומאז הם גם לא עונים לאימל פשוט מגעיל כבר שלשו שבועות שהאתר שלי עובד והם תמיד רושמים שהם יעדכנו את הלקוחות בהכל אבל טלפון אחד לא קיבלתי מהם וגם לא אימל בקשר למה שקרה פשוט נמאס כבר אני לא יודע מה לעשות שילמתי מראש לשנה ולא ניראה לי שאני הולך לקבל את מה ששילמתי עליו אפילו קבלה לא קיבלתי

פשש\:
מה אתר של החברה?

idansror 29-03-06 13:27

מצטר לשמוע זאת, בזמן האחרון המון ביקורות שליליות עליהם.

אני חושב שאולי יש סיבה לכך.

adielsh 29-03-06 14:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Aviel89
פשש\:
מה אתר של החברה?

www.basicnetwork.co.il
אבל הוא לא עובד

udi1 29-03-06 15:11

ב-ד-י-ו-ק!
מייל אחד לא קיבלתי מהם, טלפון קיבלתי מדניס אחרי שבועיים וחצי של הצקות יום יומיות. הם לא עונים בטלפון, פלאפון, מסרים, אייסיקיו. כלום. אני לא יודע מה צריך לעשות כדי שהם יחזרו אלי.
אגב גם פעם קודמת שקניתי לקח 4 חודשים עד שהם שלחו קבלה, וזה גם היה על שם חברת ביטוח או משהו (אבא של דניאל.. =\)

פשוט גועל נפש מה שהולך שם, והם פשוט ממשיכים עם זה. כבר אין תירוץ. שיבכה כמה שהוא רוצה דניאל שהוא עובד כל היום, שהוא בחוה וכו' - הוא לקח על עצמו אחריות והוא צריך לעמוד בה. גם אם זה אומר לענות כל היום לטלפונים של לקוחות מוטרדים שרוצים את הכסף שלהם, או שרוצים תמורה לכסף שהם שילמו.

חוצפה

Nforce 29-03-06 16:10

זה באמת ניהיה מוגזם, אני לא יודע כבר מה לחשוב ...
ככל שהזמן עובר יש עוד ביקורות שליליות עליהם לצערי :\

yNaxon 29-03-06 16:43

כמה ביקורות.. אפשר לפתוח מחסן לביקורות הרעות שלהם...
פשוט בושה.

MaorD 29-03-06 17:03

ואו מצטער לשמוע אני מקווה באמת שתקבל את מה ששילמת עליו .
במידת הצורך תוכל כמובן לבקש החזר כספי במידה ובאמת לא עבר כל הזמן ששילמת עליו .
(החזר חלקי רק על מה שנשאר לך מהשנה ששילמת מראש) .
אני באמת מצטער לשמוע ואני חייב לציין שקצת מוזר לי לשמוע שדווקא בייסיק נטוורק יעשו
דבר כזה =\ בכל מקרה מצטער מאוד ומקווה שיסדרו את זה מהר .
בברכה ,
מאור .

Fector 29-03-06 17:12

גם ב-Blogim.org.il הוא המליץ לא להתאחסן אצלם ...

כנראה יש סיבה .. כל הלקוחות מתלוננים, אבל ברגע שמישהו פה יבקש ביקורת עליהם יצאו כל החנפנים שיגידו "חברה מצוינת" בלי לדעת מה קורה שם ...

udi1 29-03-06 18:08

בהתחלה באמת היה סבבה אצל דניאל. אבל כשצריך אותו באמת הוא לא עונה. גם לא דניס, ולא שום תומך אחר. האתר שלי הפסיק לעבוד היום (שוב).. והוא עדיין לא החזיר את כל הכסף שלי. נחכה לתגובה..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:29.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ