![]() |
ביקורת שלילית על יאן מלייזרטק.
טוב.
שמעתם אותי אולי פעם כותב כאן על הסיבוך שלי עם לזרטרק. אז הסיפור עכשיו פשוט תשמעו ותבכו איתי. אחרי שנגמר לי הדומיין www.isr-football.com שלחתי ליאן מלזרטרק 70 שקל לחדש תדומיין... אז שבועיים עד שתפסתי אותו כבר חודשיים שלמים שהוא אומר שהוא יסדר תדומיין והוא אומר שגודדי עושים בעיות. אז הוא שולח להם מיילים ומחכה לתשובה. אני מחכה ומחכה.. ופתאום היום אני קולט מישהו רכש את הדומיין!!!!!!!!!!! (תעשו לי טובה תאשרו לי אם זה נכון) פשוט לא יאומן כיאילו מה הקטע לחדש לי תדומיין צריך לקחת מקסימום שבוע ואני מחכה חודשיים!!!!!!! כל יום אני מתקשר אליך ואתה אומר שתבדוק מחדששששששששששששש יא אללה עכשיו גם בפלאפון הוא מנתק לי. |
Domain Name: ISR-FOOTBALL.COM
Registrar: GO DADDY SOFTWARE, INC. Whois Server: whois.godaddy.com Referral URL: http://registrar.godaddy.com Name Server: NS1.DNREDIRECT.COM Name Server: NS2.DNREDIRECT.COM Status: ACTIVE Updated Date: 28-mar-2006 Creation Date: 11-feb-2005 Expiration Date: 11-feb-2007 |
תוכנה תפסה
|
אני הייתי הולך על ניחוש שהוא הזמין לך ואתה סתם בוכה =/
|
מה זאת אומרת תוכנה תפסה?
באמת אני רואה הרבה מנועי חיפוש מוזרים כאלו שיש להם הרבה דומיינים, אז מאיפה הרעיון לקנות את כל הדומיינים האלו? מה זאת אומרת תוכנה שקנתה? |
יאללה נימאס מחברות שמרמאות צריך חברה שאנשים מביאים את הסיפור והם תובעים יאללה נימאס איתכםם [למי שמרמה בלבד]
SoToP |
סתם שטויות... הדומין הוזמן..
|
לי נראה שמישהו אחר הזמין אותו
לפי מה שנראה לי לWebContents |
אולי הזמינו אותו.
שנית לפני שאתה שולח תבדוק את החברה. :) |
ותן לי להבין ...
מה אנחנו יכולים לעשות בשבילך עכשיו ? יעזור לך שתבוא לבכות בהוסטס על דומיין ? מישהו מפה יחזיר לך את הדומיין , בתלונה השנייה שלך ? תבין שאת הבעיות שלך עלייך לפתור מול יאן מלייזרטק .. אף אחד כאן לא יעזור לך מלבד להגיד "אוי איזו חברה מעפנה\גרועה\לא אחראית" או שיגידו "אני בטוח שיאן יביא לך פיצוי" ושאר ירקות ... אני לא מבין אותך , באמת ... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ