![]() |
מה זה Kvm
שלום.
לאחורנה אני רואה הרה מקומות את המושג Kvm . מה זה ולמה זה משמש ? מה ההבדל בין Kvm פרטי לשיתופי ? |
זה לא בדיוק ככה..
Kvm זאת בעצם מערכת שבעל הארון יכול לחבר אותך אליה.. (שלפי מה שהבנתי יש גם שרתים שיש להם Kvm פנימי..) מה שבעצם המערכת נותנת זה להתחבר לשרת אפילו כשהוא לא עובד.. זאת אומרת שגם במצב של נפילה אתה יכול להתחבר ולהפעיל מחדש את השרת. אני כמעט בטוח שזה הפירוש לזה.. אבל רק כמעט.. |
Kvm זה סוג של חיבור, בחומרה דרך פורט שיתופי או פרטי.
זה מאפשר לכם לראות את המחשב כמעט כמו בגישה פיזית. אתם יכולים בקצרה במקום ללכת כל הזמן לחווה לבדוק או לעשות הפעלה מחדש דרך החווה אפשר דרך הkvm. או סתם דוגמא לעשות Oc דרך זה יש המון אפשרויות. |
kvm זה תוסף שמחובר למחשב שלך בחווה שאיתו אתה יכול לראות את המסך של הלינוקס.ווינדוס שלך ונגיד עשית ריסט והשרת לא עולה אתה לא יודע למה אתה נכנס ל kvm ובודק מה הבעיה למה השרת לא עולה אם יש לך ווינדוס בשרת אתה יכול לשחק בו אפילו סוליטר אם בא לך :)
|
זה כאילו מעביר את המסך אלי למחשב ?
וכמה דבר כזה עולה (בערך..) ואיך זה מגיע אליי למחשב ? דרך תוכנה ? דרך האינטרנט ? |
לשני פורטים עולה 100 שקל.
לא יקר הדבר הזה... |
וקונים את זה מהחווה ?
וזה פרטי או שיתופי ? (ראיתי את זה אצל שרתים.il) ומה זה אומר שני פורטים ? שני שרתים ? ותודה רבה וענקית לכל מי שעוזר ועזר לי ! |
ציטוט:
בלי יותר מדי סיבוכים. |
לפי מה ששמעתי זה עולה יקר לי יש את זה באחד השרתים שלי זה עלה לי הכל ביחד השרת + ה Kvm 2500 שקל שרת פנטיום 4
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ