![]() |
מבקש המלצה על חברת אינטרנט - חודש הבא נגמר לי המנוי.
שלום לכם, מצטער - לא ידעתי ממש היכן לפרסם נושא זה , בכל אופן החלטתי לפרסם אותו פה - אם זהו לא המקום הנכון - מצטער, בבקשה תעבירו למקום המתאים.
אוקיי לעניין, אני לקוח חברת בזק כבר הרבה זמן, אני מרגיש שלמרות שמהירות האינטרנט שלי היא 2 מגה - אני מרגיש שהאינטרנט מתחיל לזחול, ובכל אופן, חשבתי אולי קצת להשתנות ולעבור לחברה אחרת. זהו מין סקר שאני רוצה לראות - על איזה חברה אתם? ועל איזה חברה עדיף כיום להתחבר כלקוח אינטרנטי. תודה רבה ושבת שלום.|קורץ| |
בכל אזור יש את הספקית הטובה.
למשל אצלי, 012 ספקית מצויינת, אצלך סביר להניח שזה משהו אחר, יכול להיות ש-012 היא טובה גם אצלך, תנסה. |
בזק מעולים...
אולי תבדוק קצת את המחשב נגד וירוסים ? אני הייתי ב012 ב4 חודשים אחרונים והיה לא כיף בהרבה מישורים לפני יומיים עברתי לבזק ופועל לי הרבה יותר טוב... |
עובד כמה שנים עם בזק, זה עוד 5 שקל לחודש אבל משתלם לי שאין לי בעיות
יבגני |
ציטוט:
פשוט כנראה שהראוטר כבר מתחיל להראות סימני חולשה, והראוטר הוא ראוטר פרטי לא של בזק וזה אולי אחת הסיבות. |
תישאר בבזק אחי
לפני 3 שנים הייתי שנה אחת ב-012 לא נהנתי בכלל כל יום התחננתי שיגמר השירות היום אני כבר שנתיים אצל בזק ונהנה מכל רגע בלי בעיות בכלל. תקשיב לי אל תעבור למקום אחר. |
ציטוט:
בכל אופן יש לי ראוטר לא הכי משהו - ראוטר פרטי אולי קצת ישן, שמחזיק ארבעה מחשבים. מהירות האינטרנט היא 2 מגה, אך כנראה שזה לא מספיק ואני אגדיל ל 5, אשמח לקבל עוד הצעות. מה דעתכם על נטוויזיון? התעניינתי בהם קצת? |
אני עם NetVision017 לאורך כל הדרך (השהות שלי),
ונהנה? מכל רגע. :-) |
ציטוט:
NetVision לתמידדדדד .. |
NetVision--->נהנה מכל רגע אפשרי תמיכה מעולה שירות מצוין ומהירות אדירה.
ממליץ בחום. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ