![]() |
תיחזוק שרתים יעודיים-לינוקס!
שלום רב,
ברצוני להתחיל ללמוד תחזוק שרתים יעודיים מכול הצדדים בשפת לינקוס. רציתי לדעת אם יש אתרים שמתמחים בעניין הזה, או שאפילו אם יש מכללות או קורסים שמלמדים את שפת הלינקוס ובכלליות תיחזוק. תודה רבה, דן. |
שפת לינוקס = C
|
מתאים לשפות תכנות,דווח.
אני לא בטוח שזה לא מתאים לפורום הזה,מצטער אם טעיתי. |
ציטוט:
שפת C היא שפה אוניברסלית, אם אתה יודע אותה זה לא אומר שאתה יודע לתחזק מערכות. מה שכן אם אתה יודע אותה בצורה טובה אתה יכול לתכנן תוכנות שיעזרו לך לנהל את השרת בצורה יעילה יותר. כמו כמה מאוד שפות תכנות, פשוט שפת C היא דיי מפורסמת... אם אתה רוצה ללמוד לתחזק תנסה להכנס לאתר : penguin.org.il או whatsup.co.il יש עוד המון אתרים המסבירים על לינוקס וההרכיבות שלה. מקווה שעזרתי, בהצלחה. יבגני |
ציטוט:
הייתי כמעט בכול המדריכים שם קראתי והכול, אבל השאלה שלי אם יש עוד אתר שמתעסק ממש בעניין התחזוק, שמלמד דברים עיקריים בזה. או אפילו מקומות ללמוד את התיחזוק, ובנושא המלא לינוקס. |
ציטוט:
אבל לדעת לתחזק זה העניין לתעל את כל העוצמה של המערכת הפעלה לביצועיים מלאים. הבעיה שלא מסבירים לך במדויק איך עושים כל דבר ודבר זה אתה אמור להבין לבד. הדברים היחידים שאתה יכול לעשות זה ללמוד איך דברים עובדים ומזה אתה תבין איך לשפר את האופן שהם מבוצעים. יבגני |
גם אני בעבר רציתי ללמוד קצת .
ושמעתי יש ספר שעולה בין-150 ל-200 שקל . ספר מעולה . תישאל את יוסי קוקה, מחברת lom הוא המליץ לי על ספר פשוט אני לא זוכר איך קוראים לו . חג שמח, ירין . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ