![]() |
מחפש סקריפט ריענון של דף כל דקה.
אינ רוצה לבנות לפורום מערכת חסימות ושכל דקה הדף ירענן את עצמו ויבדוק אם השעה שווה לשעה של החסום וידע אם להוריד לו את החסימה...
אגב אם אני עושה אתז ה ואפחד לא נכנס לדף זה בכל זאת יבצע את הפעולה?! |
זה לא יראה לך שהוא מבצע את הפעולה...אבל בכללי הוא יבצע ברגע שאתה תיכנס לעמוד....עגב כפי שזכור לי אסור לדבר על מערכות מוכנות.....
|
אם אף אחד לא ייכנס לדף מן הסתם זה לא יופעל.
אתה צריך להריץ משימה מתוזמנת על השרת |
ציטוט:
ב"ה לא חובה אם החסום לא יכנס אז זה לא ישנה אם הוא חסום או לא. אם הוא יכנס אז זה כבר ישחרר אותו. זה כן חובה אם אתה רוצה לשלוח לו גם MAIL או SMS ברגע שהוא משתחרר. |
ציטוט:
הקונספט שאתה מציג כאן הוא די לוקה בחסר ומשימה מתוזמנת צריכה לטפל בעניינים שכאלו. ואם משתמשים רגילים מבקרים בדף הזה, למה סתם לייצר חיבור ל DB ולבדוק את רשימת החסומים? אין דברים יותר טובים לבזבז עליהם שאילתות? |
ציטוט:
|
בכל מערכת שאני מכיר יש מערכת חסימת משתמשים בשביל מה אתה בונה עוד אחת?!
|
ב"ה
אם עושים chronj אז יש סיכוי שהוא יכנס בזמן שהוא אמור להשתחרר והוא עדיין לא ישתחרר.(ככל שהתדירות של העבודה יותר נמוכה ככה הסיכוי גדל) רק אם עושים בדיקה בדף שהוא בטוח יכנס אליו אז זה תמיד יהיה טוב. אם יש אפשרות להשתמש בCJ אז כדאי. אם לא אז כדאי ללכת על האפשרות השנייה ולבזבז שאילתא אחת על כל משתמש ואפילו פחות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני מריץ משימה מתוזמנת *על השרת*, זמן הפעולה שייקח לה הוא מילישניות אחדות. ואני מדבר על CJ שעובד אחת ל 24 שעות. אם לפי מה שאתה אומר הוא ייכנס בזמן שהוא אמור להשתחרר ועדיין לא ישתחרר - מה עם כל המכירות הפומביות למיניהם ברשת? ציטוט:
שאילתת CJ שרצה ב 2-4 בלילה שטכנית אלו השעות עם הכי פחות גולשים לא תזיק לאף אחד ואני מוכן לקחת את הסיכון שהמשתמש ייכנס בדיוק בשניה שהוא משתחרר ועדיין יהיה חסום (טכנית כמו שאמרתי הסיכוי נמוך) ומקסימום יחזור אחורה ואז ישתחרר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ