![]() |
[PHP] בעיית התחברות.
כתבתי את הקוד:
http://royalgames.3dfaculty.com/d/a.phps וזה תמיד מחזיר 'ERROR', גם אם הפרטים נכונים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יואב. |
נסה לשנות את ה
password='$password_md5' ל password='$password' |
עדיין לא עובד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני....בשביל למנוע הזרקות...אני מציע לך להתחיל להשתמש mysql_escap_string.... אגב, בקשר לפריצה....אם רוצים...זה אפשרי לפי הקוד הזה...אבל זה קצת עבודה רק בגלל שהצפנת את הסיסמה, ולא, זה לא קשור לסיסמה עצמה. דבר שלישי, הקוד סתם מסורבל ולא בסדר הנכון, אתה קודם עושה בדיקה אם המשתמש קיים ורק אז עושה בדיקה אם הסיסמה והשם משתמש קיימים?...וגם ה$login_check_activated, תסכים איתי שזה די דפוק....למה לא כבר לעשות הכל בפעם אחת.... ואני אשמח אם תסביר לי מה לעזאזל זה AND login=0" מזה הlogin?..למה הוא חשוב שיהיה 0 ולמה הוא לא מופיע בשאילתות האחרות....שמע, הקוד ארוך יותר ממה שהוא צריך להיות, ממש לא מנצל את השרת טוב מבחינת הרצת שאילתות...וגם לא בסדר הנכון. |
תעזוב אותך רגע ניצול משאבים, אני רוצה לדעת למה הקוד הזה לא עובד.
ומה עושה mysql_escap_string ? |
ציטוט:
בקשר ללמה הוא לא עובד, לא יודע, לא בדקתי..וכשיהיה לי זמן אני יבדוק...(אל תחזור על אותה טעות של דאבל פוסט בבקשה לעזרה ולא, אל תשלח לי בפרטי) |
ציטוט:
פשוט אני אומר שאני מעדיף שיענו לי על זה ושיביאו לי אזהרה מאשר שלא יענו בכלל. ד"א בקשר להזרקה - אפשר גם להוסיף htmlspecialchars ו addslashes נכון? |
ציטוט:
ד"א - אם אני עושה: PHP קוד:
PHP קוד:
(בונא נראה לי אני כבר סחוט שאני שואל תשאלות האלה :-/ לא ישנתי כל הלילה =/ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ