![]() |
מחפש הצעות לדומיין COM!
שלום מי שלא מכיר אני קובי :-)
אני מחפש דומיין COM במחיר זול עם פאנל ניהול והכל... אני מצפה להצעות מחברות רשומות רציניות ומומלצות! תודה וחג שמח! בברכה קובי. |
שלום לך,
דומיין עולמי במחיר של 40 ש"ח. - נרכש מאיפאוור - כולל פאנל ניהול - נרשם על שמך אתר החברה - www..net הדומיין מגיע עד 24 שעות מרגע התשלום . יש אפשרות להעביר תכסף - דואר רשום - העברה בנקאית יצירת קשר : אייסיקיו : 224759 פאלפון : 0524864691 אימייל : order@.net |
שלום רב,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין! להלן מחירי הדומיינים: http://www.style-host.net/domains.JPG המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. * הלקוח מקבל פאנל ניהול. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד:052-5362821 * המחירים כולל מע"מ. *אנו רשומים במס' ופועלים כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק. |
שלום,
Game-Serv תשמח לספק לך דומיין. דומיין Com במחיר של 50 ש"ח (מוזמן מגודדי) -כולל פאנל ניהול -נרשם על שמך לפרטים נוספים: נתנאל: פלאפון- 0542170944 אייסיקיו- 557419 המשך יום נעים. |
|
חג שמח קובי .
אשמח להציע לך דומיין בינלאומי ב40₪ . הדומיין נרשם על שימך כולל פאנל ניהול . הדומיין נרשם באיי פאוור . נרשם לשנה (או יותר - לבחירתך) . פרטים ליצירת קשר וביקורות בחתימה . בברכה , מאור . |
אוקיי תודה על ההצעות אני עושה עוד כמה חיפושים ואני יצור קשר עם החברה שאני יחליט לרכוש ממנה דומיין... עכשיו רציתי לדעת מה בערך העלות של דומיין CO.IL כי אני מתלבט בין הדומיינים...
תודה! |
ציטוט:
זה דבר חדש.. למיטב ידעיתי אין כזה דבר,ועוד אתה מבקש על זה תשלום נוסף. אשמח אם "תוכיח" שיש לך פאנל ניהול לדומיינים ישראלים. ואתה בטוח שתוכל להזמין דומיינים כמו-net.il? גם בזה אני לא בטוח. ניראה לי שכדאי שתערוך קצת את הטבלה שלך.. שי. |
ציטוט:
בתודה רונן.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ