![]() |
המלצות על ספק אינטרנט ישראלי
אהלן ווסאלן לכולם,
לאחר 4.5 שנים עם נטוויזן, הגיע הזמן לעזוב, הייתה לי שהות מדהימה שמה, שירות מדהים, האינטרנט היה לי מהיר וטוב - אבל משהו מציק לי שמה בחודש האחרון בחוזה שלהם, שאני לא מסכים לו, וחודש הבא אני עוד אוכל להפר אותו בטעות. כידוע לרובכם, המורידים הכבדים של נטוויזן ישלמו יותר, מבחינתי זה סותר את החוזה המלא של "תשלם X לחודש ויש לך ללא הגבלה כל החודש". זה כבר לא קשור לנושא הפיראטי, דיסקים וגם משחקים היום חינמיים שמורידים כדי לנסות, או סתם לצרוב לחבר שביקש לוקחים יותר ממה שנטוויזן מבקשת, עם כל הכבוד לה, ויש כבוד. לאחר התיאור הארוך הזה, בואו באמת נגיע לעיקר פתיחת ההודעה, הייתי שמח לשמוע אנשים שימליצו על הספק שלהם, למה בחרתם, מה טוב, מה הכי מהיר שהייתם, השירות אנושי? (תמיכה טכנית אני בקושי צריך, רק בני-אדם כמו שהיה לי בנטוויזן). תודה, :-D אלי. |
אני מנוסה בשתי ספקיות שאני בו זמנית בהן,
012 - שירות מצויין, איכות ללא מילים, בקיצור לך על זה. (HOT, כבלים). 013 - לא מכיר את השירות, הם יתחייבו אליי למהירות של 196kbps וזה עומד על זה. (HOT, כבלים). מקווה שתהנה, אבי. |
אני כבר כ- 10 שנים בנטויז'ן ואני מאוד נהנה מהשירות והמהירות ומהיציבות. לי לא מפריע החוזה שלהם, כי אני לא מוריד הרבה.
|
אני לי עובר לACTCOM
גם אני בנטוויז'ן ואני מתנתק בגלל שצריך לשלם יותר |
אני ב015 משהו כמו 5-6 שנים..
אם יציאת התשתית של הADSL בישוב שלי עברתי מחברה קטנה פרטית לאינטרנט זהב.. אני כרגע בשירות של ה2M ולא קרה לי פעם אחת שאינטרנט לא עבד מסיבה מסויימת או שהיו לי פינגים או לאגים, ואני אחד שמשחק המון במשחקי רשת ואף פעם לא היו לי לאגים כמו שיש לאחרים :) |
בזק בינלאומי.
אין מתחרים לבזק... אינטרנט טסססס ...החברה היחידה שאתה יכול לשלוח להם אייימיל והם באמת יענו לך תוך כמה שעות (ולא אחרי יומיים-שלוש) וגם תמיכה באמת באמת מקצועית...פעם אחת התקשרתי (פעם ראשונה שהתחברתי לאינטרנט) בגלל שלא הצלחתי להתחבר.. הסברתי לו שהייתי ב012 קודם ואין לי בעיה בהגדרות....ואז הוא בדק כל מיני אפשרויות עד שהגיע לשם משתמש (מי שפתח לי את החשבון לא רשם אותו טוב) והכל הסתדר:) בכל אופן , תמיכה ראויה , מהירות גבוהה ופינגים נמוכים |
אני נמצא עם בזק כמה שנים, למרות בעיות שהיו פעם לא נזקקתי אף פעם לתמיכה.
במהירות אף פעם לא נתקעתי בבעיות. לבחור שהוא אמר שהוא עובר לאקט קום - ידוע שבארץ הם הכי חזקים בתחום אך הם החברה הראשונה בכלל שהתחילה לעשות את זה בארץ, לדוד שלי הם גבו 200 ומשהו שקל על הורדות (אם אני זוכר נכון בלי גודל מסויים של הורדות לחודש).. ולאלי - זה מוטי, לאיפה ברחת? :( |
ציטוט:
|
אני בנטוויז'ין מה-Dial-up במסלולים עיסקיים..
עד כמה שידוע לי אני לא כלול בהגבלת הורדות, נסע לעבור למסלול עיסקי. |
לא ממליץ על בזק נזק.. סבא שלי עובד איתם וכל הזמן יש תקלות או שהאינטרנט איטי ברמות..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ