![]() |
עבודה למעצבים כנסו
ערב טוב גולשי הפורום ,
אני צריך עיצוב לאתר עיסקי (אתר לחברת אופנה) . אז מה הולך לקרות פה ? כל המעצבים שירצו להשתתף ו"להתחרות" במכירת העיצוב יצתרכו להכין את הדברים הבאים : -לוגו -דף מעוצב להדפסת חשבוניות מס / קבלות עליו . -אתר בית -כרטיס ביקור -סמל שיווקי (אם יש איזה רעיון לא חובה) . לאחר שאקבל את כל הסקיצות בפרטי ולא באשכול אבדוק אחד אחד ואבחר עם בעל החברה את המקצועי ביותר והיפה ביותר שייבחר . אותו אחד שיזכה למכור את העיצוב שלו יוכל במידה ויהיה מעוניין להמשיך לעבוד איתי בבניית ופיתוח אתרים עיסקיים . *יש לתת הצעת מחיר בפרטי בנוסף עם שליחת הסקיצות . ** אני לא בודק את העיצובים ע"פ המחירים כך שאני לא אקח את הזול ביותר בהכרח אך גם לא את היקר ביותר . חשוב לי יותר עבודה נקייה , נעימה עין ועניינית . לכל המעוניין אנא רשמו כאן הודעה ולאחר מכן סקיצות לפרטי + הצעת מחיר בשקלים + דרכים ליצירת קשר טלפוני . אני צריך את זה כמה שיותר מהר משהו כמו גג שבוע . בברכה , מאור . |
חחחח מאור מה זה שכונה?
לא נראלי שמשהו יעשה את זה אבל בוא דבר איתי באייסייקיו יש לי מעצב אדיר בישבילך |
רוב המעצבים פה רוצים תמורה כספית כך שלא ניראה לי שתוכל להביא משו חינם אלה אם תיקח מפייר סטייל.
|
דעה שלי,
זה לא יעבוד. +מועבר לפורום המתאים |
מי אמר שזה חינם ?
תקראו טוב טוב זו עבודה בתשלום פשוט אני רוצה קודם סקיצות + הצעת מחיר . המעצב שהכי מצא חן בעיניי יקבל את התשלום על העבודה שלו ויזכה לעבוד איתי בהמשך . |
נשלחה ה"פ.
|
זה לא יעבוד כי מה שהולך פה זה תחרות אבל בהצלחה במציאה.
|
סבבה רוצה? תשלם מקדמה על סך 40% מהמחיר הכללי של החבילה הזאת ותקבל את הסקיצות.
באמת נראה לך שמישהו יעבוד בחינם?! |
ציטוט:
|
מיילא בחינם ללא מקדמה, זה עוד נורמלי אבל טוב שלא רוצה גם אני יתכנת ויעשה פלאש מראש?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ