![]() |
[2שאלות] כנסו
חברה אני רוצה לפתוח איזה פרוייקט חדש וגם משהו לחברת איחסון שלי אז 2 שאלות
1. איך עושים שירות אסאמאס נגיד אתה שולח אסאמאס ואני מקבל 15 ש''ח נגיד לפי מחיר השליחה, וכמה זה עולה.? 2. איך עושים קובץ המחשת מהירות? אני אשמח לקבל תשובות על השאלות בבקשה :P תודה מראש |
1. אתה יוצר קשר עם חברה שנותנת שירותי SMS, מקבל ממנה PDF/DOC עם הדרכה ומעביר אותו למתכנת.
2. יוצרים קובץ של כ-5 מגה (לא משנה מה) ונותנים אותו להורדה. אפשר ליצור סקריפט PHP שיבנה לך קובץ כזה וככה לחסוך את המקום על השרת, בתנאי שמהירות ביצוע הלולאה לא יעלה על מהירות ההורדה של המשתמש (סיכוי כלוש). ד"א, אני דיי בטוח שהנושא בפורום הלא מתאים... |
ציטוט:
רק שתדע , אתה לא מקבל את מלוא הסכום מכל sms (במקרה הזה 15 שקל) , לפי מה שאני הבנתי חברות הסלולר לוקחות 40%-50% , תקנו אותי אם אני טועה. תפנה לחברה הזאת , הם יסבירו לך הכל . |
חברות הסלולר לוקחות 50 אחוז על כל SMS, החברה שתספק לך את שירות העברת ה-SMS לאתר תקח עוד כ-30 עד 15 אחוז.
היתרון של ה-SMS היא הקלות שבה כל ילד עם פלאפון יכול לבזבז כסף, הרבה יותר פשוט לחפש כרטיס אשראי... |
אז מה שווה
אני מרוויח מזה 20 אחוז ככה? |
תפנה אל עידן צרור
בן אדם ניפלא מת על השמן הזה :D |
ציטוט:
אבל: "היתרון של ה-SMS היא הקלות שבה כל ילד עם פלאפון יכול לבזבז כסף, הרבה יותר פשוט לחפש כרטיס אשראי..." באתר של שותף שלי אפשר לשלם בכרטיס אשראי או לשלם פי שלוש בהודעות SMS. רוב המשתמשים משלמים בידיעה מראש פי שלוש על כל מוצר, דרך SMS. |
במידה ואתה מעוניין בשירותי SMS כולל פנאל ניהול+מילות קוד יחודיות פנה אלי לפרטיים נוספים.
אשמח לספק לך את השירות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ