הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   נושא השכר לתכניתנים מקצועים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=21832)

איתמר 14-05-06 17:53

נושא השכר לתכניתנים מקצועים

שלום לכולם,

הייתי שמח לדעת את דעתכם בקשר לאיזה סכום(לפי שעה כמובן) מומלץ לשלם לתכניתן מקצועי.
כמו כן אשמח לנימוק משכנע.

בברכה
ותודה מראש,
איתמר

דניאל 14-05-06 18:02

40-60 דולר לשעה נשמע לי סביר.

FreshServ.Net 14-05-06 21:03

לפי דעתי 15$-35$ לשעת עבודה נשמע סביר.

Eye-Soft 14-05-06 23:38

זה תלוי ברמתם. אני יכול להגיד לך שהשכר בחברות הגדולות בארץ (שפה הוא נמוך יחסית) הוא 70-90 דולר לשעה.

נימוק ? הם יודעים לעשות משהו שאתה לא יודע לעשות ואם אתה לקחת אותם לעבוד אצלך, הם כנראה יודעים לעשות זאת טוב יותר גם ממי שיודע לעשות זאת.

alex 15-05-06 10:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי איתמר
שלום לכולם,

הייתי שמח לדעת את דעתכם בקשר לאיזה סכום(לפי שעה כמובן) מומלץ לשלם לתכניתן מקצועי.
כמו כן אשמח לנימוק משכנע.

בברכה
ותודה מראש,
איתמר

השכר מורכב מכמה גורמים:

תארים
שנות לימוד
מספר שנות ניסיון

ככל שיש למתכנת יותר תארים וניסון העלות שלו יקרה יותר - לכן מומלץ לבדוק זאת טרם ביצוע העסקה.

כמו כן נושא התמחות בעל משקל, ברור שמפתח בPHP לא יעלה 70-90 דולר לשעה, לעומת זאת מפתח בVB.NET יכול לעלות בשעה הרבה מאוד.

בהצלחה !

איתמר 15-05-06 14:05

תודה רבה.

Panda 15-05-06 14:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
זה תלוי ברמתם. אני יכול להגיד לך שהשכר בחברות הגדולות בארץ (שפה הוא נמוך יחסית) הוא 70-90 דולר לשעה.

נימוק ? הם יודעים לעשות משהו שאתה לא יודע לעשות ואם אתה לקחת אותם לעבוד אצלך, הם כנראה יודעים לעשות זאת טוב יותר גם ממי שיודע לעשות זאת.

אתה צודק מאד, אבל רמת התיכנות אינה יורדת,
קחו לדוגמה את אבא שלי, הוא עובד באחת משתי החברות הגדולות בארץ (אלעד ונס)
וכרגע הם מבצעים פרויקט מיוחד(וגדול) בשביל מיקרוסופט, שעליו אסור לי לפרט.

Pro-HostCoil 15-05-06 19:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
השכר מורכב מכמה גורמים:

תארים
שנות לימוד
מספר שנות ניסיון

חח יש בפורום אולי אחד או שתיים שלמדו פה באמת חזק..

:-) אני לא מחשיב את עצמי למקצועי, כי לא באמת למדתי כולה קראתי מדריכים ואני שולט בשפות התיכנות..!

ממ למתכנת בעל שנתים לימוד הייתי נותן 30 דולר לשעה..
(רק שהוא לא יעשה את זה לאט בכוונה..)

Concept 17-05-06 12:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dj SaTLa
חח יש בפורום אולי אחד או שתיים שלמדו פה באמת חזק..

:-) אני לא מחשיב את עצמי למקצועי, כי לא באמת למדתי כולה קראתי מדריכים ואני שולט בשפות התיכנות..!

ממ למתכנת בעל שנתים לימוד הייתי נותן 30 דולר לשעה..
(רק שהוא לא יעשה את זה לאט בכוונה..)

אני חושב שהתבלבלת, לוקחים לשעה אבל מעריכים כמה זמן זה יקח, מה אתה חושב ככה המתכנת יקח תזמן חופשי, כמו שאני יגיד, וואי נרדמתי אתמול על המחשב פי 12 שעות ישנתי, טוב מה סגרנו על המחיר? 150,000 דולר?|Lol|

Exciter17 17-05-06 15:02

אני לא אשלם לילד אשר גילו מתחת ל18 אשר ללא למד ואין לו תארים בנושא או תעודת לימוד בנושא סכום יקר אלה סכום זול.
אם זה אדם אשר יש לו וותק בענין וניסיון רב אם עבודות ב"שטח" ויש לו תואר \ תעודת גמר של קורס העוסק בזה ובזה אכן יקבל שכר אולם וכמובן חשוב לזכור בעל עסק אשר יכול להנפיק לי קבלה יקבל שכר של 20-35 דולר באם זה תיכנות בשפת PHP
באם זה בשפה אחרת התשלום לא יעלה מעל 70 דולר לשעה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ