![]() |
שאלה לגבי קנית דומיין באמצעות כרטיס אשראי...
שלום לכולם ולילה טוב,
לצערי הרב כול הנסיונות שלי לרכוש שם מתחם באמצעות כרטיס האשראי שלי לא הצליחו. כרטיס האשראי שלי כנראה לא תומך בקניות בחו"ל... יש לי כרטיס אשראי של ישראכרט (לא צעיר). יש למישהו חברה שקשורה איך שהוא לארץ ואפשר לרכוש ממנה שמות מתחם? הכוונה לא לחברה שתקנה עבורי את השם מתחם אלה חברה שממש מוכרת את זה. כמובן שאם יש למישהו דרך איך לקנות את הדומיין ועדיין להישתמש איך שהוא בכרטיס אני ישמח.. שמעתי שיש איזה שהיא דרך "פיי" משהו כזה.. אני לא ממש זוכר את השם וגם לא יודע איך משתמשים בזה. במידה ומישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד מאוד גלישה נעימה לכולם. |
|
ציטוט:
כי במיוחד בשביל שם מתחם אני לא יגש להחליף לכרטיס אשראי עולמי. והאופציות שלך טובות אבל אני מעדיף לקנות ישר מהחברה, ובקשר לדומיין CO.IL הם מאוד מאוד (יותר מידי) יקרנים. תודה רבה לך על התגובה המהירה, במידה ותוכל להגיב למה שרשמתי אני ישמח. |
ציטוט:
אתה יכול לקנות מהחברה הזאת וכנראה שאתה מתכוון ל-paypal אבל גם בשבילו אתה צריך כרטיס אשראי בין לאומי |
ציטוט:
וכמו התגובה מעלי, יש גם את DomainTheNet שמוכרים דומיינים (לא כמתווכים) |
ציטוט:
ובקשר לחברה שנתת לי תודה אבל זה ממש יקר אפילו יותר מהחברה שהבחור מלמעלה נתן לי. במחיר כזה אני רוכש כבר דומיין ישראלי (שאני כן יכול להזמין).. יש עוד הצעות או פיתרונות? ציטוט:
ואני יודע שהם מוכרים לא כמתווכים אבל המחיר מוגזם בצורה מוגזמת. |
אז למה שלא תשלם במזומן צ'ק עבור מישו שיקנה לך את הדומיין?
רוצה שזה ירשם על שמך פשוט תבקש מהם |
אתה רוצה ליקנות דומיין ישראלי או עולמי?
כי אם ישראלי אז אתה יכול להזמין מ isoc.org.il ב 260 עם הכרטיס אשראי שלך. |
אני לא מתעסק עם צ'קים, ואני מעדיף לקנות את זה לבד לא דרך מישהו.
ולגבי השאלה השניה: אני רוצה לקנות עולמי.. אם הייתי רוצה לקנות ישראלי הייתי קונה בארץ. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ