![]() |
10,000 פלאיירים יצאו היום=)) PraSMS
אהלן,
היום הוצאנו בבוקר 10,000 פלייארים של פרסאמס!! (pRasms.com). אני ממש אהבתי את הפלייאר, ראיתי אותו במחשב וכד' לא ממש יצא יפה אבל שהדפיסו יצא פצצה לפי דעתי. =)) בימים הקרובים, העובדים שפועלים איתי יחולקו את זה ברחבי הארץ :O תמונות? אני יצלם ויתן לכם :P אין לי פה מצלמה יש לי עוד 5,000 במשרד אז אני יארגן צילום. בקרוב מאוד-משרד חדש+פקס+טלפון-יהיה הפתעה איתו :P משרדנו ממוקמים ברחוב המכבים 128 בני ברק קומה 1 תגידו לי מזל"ט יהיה טוב |קורץ| |
מזל טוב, אבל זה לא מתאים יותר להכרזות?
|
מזל טוב אחי,ידעתי שתצליח :).
|
אמ...
זה לא נראה לי דווקא אלמוג. למראות שזה נושא שקשור גם לפה וגם לפה. ראיתי משהו שפתח פעם ולא אמרו כלום אז פתחתי פה. ותודה רבה בקרוב אצלך :P |
רק תקווה שלא יפעלו עלייך הורים מעוצבנים ...
כי אני מאמין שלכל אחד פה יש פלאפון ... ויש פה המון שבקושי משתמשים בו אז אחרי חשבונות של 20 ו-30 שקל פתאום יביאו 150 ... ויותר . |
ציטוט:
בעיה של הילד . מה הם יגידו לו לסגור את השירות ? זכותו לעשות את השירות ואף אחד לא מחוייב להשתמש בו .. |
יפה, מחכה לסריקה. איך אתה מפיץ אותם? איך אתה דואג שזה יגיע לקהל היעד?
|
אתה יודע שאתר לך לא עובד?
|
בדקת עם עו"ד שהכל חוקי וכו'?
נשמע כמו הגרלות... לא? לא בדקתי את הכל ממבט בתנאי השימוש סמס באמת עולה עלות שליחת SMS 10 ₪. ?!?! אתה מציין את זה בפלייאר? שידעו כמה עולה להם? כי אני הנחתי שיעלה לי שקל בעמוד הראשי רשום : "אינו שירות " התכוונת ל "הינו שירות" |
יש לנו כמה עובדים שפועלים, אנחנו מנסים להיכנס לקהל היעד שלנו בעיקרון.
בנתיים חילקו כמה מאות. אני מחר מחרתיים מביא לכם תמונה אש : ))) בקרוב גם כרטיסי ביקור :O אני יודע: הינו אמרו לי כמה אין לי זמן עכשיו לשנות אבל בכל מקרה, כמובן שכתוב ע"פ תנאי השימוש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ