![]() |
איך מחברים מאורר?
שלום.
רק עכשיו שמתי לב שהמאורר למטה במארז ליד הכפתור של הדלקת המחשב ( מאחורי הכפתור ) המאורר הזה לא עובד כלל. כאילו יש רק את המאורר של המעבד וזהו. עכשיו החוט לא מחובר ללוח אם ( כניראה פעם שעבר שפתחתי את המארז בטעות ניתקתי אותי ) עכשיו איך אני מחבר את המאורר לאן? איפה אני יותר שזה המקום הנכון בלוח אם לחיבור המוארר? מה אמור להיות רשום בקטנה או איך? מקווה שהבנתם ותתנו לי פיתרון לבעיה. |
זה תלוי בחיבור , לפעמים זה מתחבר עם מתאם מיוחד לאחד הכבלים של הספק עצמו.
ולפעמים זה מתחבר דרך מחבר קטן עם 3 פינים ללוח עצמו. המאוורר האחורי בדרך כלל זה 12V והקדמי זה 5V. זה לא קריטי אם יש לך מאורר סטנדרטי. |
זה חיבור אם מחבר קטן אחי אם 3 פינים זה בדוק ללוח אם אבל איפה בלוח אם אני יודע שזה בחלק התחתון אבל איפה?
הקטע שאם החבר למקום הלא מתאים יכול להיות שהלוח ידפק כלה אז לא רוצה לקחת סיכון ... |
הכי טוב, תצלם לנו את הלוח אם, איפה שאתה רואה שיש חיבור כזה, בצורה כזאת שנבין בדיוק איפה זה על הלוח.
ואת החיבור של המאורר. אצלי כולם מחוברים ישירות לספק כוח .. טוב אין כל כך הרבה מאוררים אצלי אז זה לא נחשב :P |
ציטוט:
בדרך כלל רשום על ליד כל חיבור באותיות קטנות למה נועד החיבור. |
מחבר קטן הולך ללוח במקרה ויש לך חיבור מתאים,:eek:
אז כתוב ליד SYS_FAN או משהו בסגנון |קריזה קטן| בכל אופן אם לא מצאת תן לי את דגם הלוח ואגיד לך בדיוק...:icon_idea: |כן| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ