![]() |
ביקורת רעה על עומר מחברת serv4u
אני היום פירסמתי איזה דומיין שבירצוני להחליף תמורת דבר כלשהו היה אחד שרצה בעד הדומיין לתת לי עיצוב אמרתי לו שאני יחזור אליו בתשובה אחרי שאני יבדוק עם האחרים שרוצים אז עומר יוצר איתי קשר ושואל אותי מה אני רוצה תמורת הדומיין אמרתי לו עיצוב כי היו כאלה שהציעו כך ולא היה לי כל כך מה לבקש בסדר אנחנו מסדרים את הכל ולאחר שאני נותן לו את פרטי החשבון עם הדומיין הוא שולח לי תמונה של עיצוב אחר שהוא רוצה לתת לי אז אני אומר שאני לא מעוניין ושיניתי את הפרטי כניסה (הוא עדיין לא שלח לי שום קובץ psd) ואני אומר לו שאין עסקה ושאני כבר לא מאמין לו כי הוא רצה לישלוח לי עוד עיצוב עם שם שלא נראה לי שזה העיצוב והוא גם אמר שהוא רוצה לישלוח לי עיצוב מפיירסטייל קיצר אמרתי לא שאני לא מאמין לו ומה הוא אומר לי? נחשו... הוא אמר:"מה ת'דפוק?" ואז "תאשר" וההודעה האחרונה שלו הייתה: "מה ת'הומו?" קיצר חברה חדשה או לו הוא לא נתן לי את משה ציפיתי מחברה לתת אני בטוח שכאן כל החברות עם יגידו להם שאין עסקה או משהו הם לא יתחילו לקלל הם פשוט יגידו תודה ועם אתה צריך אחסון או משהו צור קשר אז קיצר אני לא אומר שהחברה לא טובה אני דיברתי כמה פעמיים עם נוף והוא נתן לי רושם טוב מאוד! הינה כמה תמונות להוכחה(cyber זה עומר):
http://img158.imageshack.us/img158/358/untitled0gw1.jpg הקובץ האחרון שם שאתם רואים זה הקובץ שהוא ביטל ולא פתחתי אותו בקיצור אני לא הייתי יוצר קשר עם עומר אבל נוף הוא אחלה גבר אם אתם רוצים לקנות איחסון מserv4u גשו לנוף |
חבל, הם חברה חדשה.
ירין, Office-Serv. |
מהה??
חבר'ה.. אני רציתי להחליף איתו את העיצוב בעד הדומיין.. ושלחתי לו והוא קיבל את הקובץ, ואז הוא אמר לי שהוא סוגר את השליחה כי זה לא נראלו הפיאסדי... חוץ מזה לא היה שום דבר... הוא אמר לי תשלח לי ולא אישר, ואחרי זה הוא אמר שהוא לא רוצה להחליף איתי.. זהו. ועכשיו הוא נתן את הביקורת הזאת, בגלל שלפני שפרסמנו את החברה איזה חודש לפני הוא היה אמור לקנות מאיתנו איחסון, הוא דיבר עם אמא שלו והוא ביקש שבוע ניסיון ולא רציתי להביא לו אז הוא התעצבן קילל ונתן לי איגנור, עכשיו הוא כאילו מחזיר לי על מה שהיה. הנה סתם עוד תמונה מהשיחה על מה שאמרתי.. http://img64.imageshack.us/my.php?image=untitled5tc.jpg |
=\
חבל, מקווה שהוא הבין את מה שהוא עשה, והוא ישתפר. אני צודק? |
ציטוט:
ואם הגנרתי אותך למה לי פתאום להוריד את ההגנור? ורק שתדע אני יצרתי קשר עם נוף לגבי הקנייה של הרסיילר ורק בגלל שאתה קיללת אני בסוף לא קניתי ממכם כי לא קיבלתי רושם טוב אם תסימו לב כתוב בתמונה הכי למעלה למה ואז כתוב זה זה נכון אז הינה תמונה שתראה לכם למה הוא אמר למה כי אני אמרי לו שעצרתי את הקובץ ואין עסקה! אז לפני שאתה מבלבל את המוח תחשוב טוב יותר איך להוציא אותך צודק! |
חבל לשממוע.
עידן, . |
שלום!
בשבוע האחרון רכשתי מחברת serv4u מספר דברים . עד היום לא נתקלתי בבעיה דומה לזאת שמוצגת כאן , אני זכיתי לקבל שרות מצוין מנוף וגם מעומר . לדעתי הם עושים את המירב בכדי לתת שירות טוב . לדעתי מה שמוצג כאן זאת חלק משיחה שהגיעה לרמה לא רוציה בין לקוח לבעל חברה אבל אין אנו יודעים מה קרה לפני לכן אין לנו הזכות לשפוט את עומר על דבריו אני חושב שעל פי הנתונים המוצגים לא ניתן לקבוע מה באמת קרה ולכן אני ממליץ לנעול את הדיון. ובלי קשר אני מכיר את עומר ויצא לי לעבוד איתו מספר פעמים הוא אחלה בן אדם ואני ממליץ לעבוד איתו . בתודה עידן . |
אני לא אומר לא ליקנות מהם יש להם אחלה חברה ויש שם אנשים נחמדים וטובים כמו נוף הביקורת היא על עומר ולא על החברה.
|
בכל מקרה,
חבל. רותם. |
טוב לדעת
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ