![]() |
דרוש : מתכנת טוב , רציני , פירוט בפנים .
יש לי עיצוב ,
ובו 4 קוביות - בתוך קוביה אחת , אני צריך מערכת ד"שים , שיהיה לי מערכת ניהול בשבילה . בקובייה השנייה - סקר + מערת ניהול בשבילה . בשלישית - שיהיה נגן מדייה להאזנה . וברביעית , הודעה נגללת ( זה יכול להיות שהסתדרתי ואני לא צריך ) . עכשיו יש לי עיצוב רק לדף הבית , אני יכול לעצב , כל הדפים בעיקרון עם אותו רקע , רק תוכן שונה , אני יעצב את הדפים , אני צריך דף אחד של רק האזנה + נגן מדייה פלייר + לינק האזנה לווינפ + מדייה , ושיהיה בו גם מערכת כזו לשליחת ד"שים כמו שיש באתר בתר . תוכן בלוח שידורים - שיהיה שם טבלה בסך הכל לא צריך משהו יותר מדי . שדרנים לא צריך גם מי יודע מה , רק פרטים זה כיתוב . דף המצעד , זה גם כיתוב . ודף צור קשר שיהיה בו מקום לשליחת מייל - מערכת כזו , שיהיה בה שם , מייל , ומה לכתוב , וזה יגיע למייל . סך הכל זו עבודה קלה . שצריכה להסתיים תוך מקסימום יום . זו לא עבודה קשה ! מי שרציני , אני מוכן לשלם אבל לא יותר מדי , כי זה גם לא עבודה קשה מדי . או צריך איחסון / דומיין , שיציע ואני יגיד לו . תנו תגובות . תודה , אלעד . |
ב"ה
העיצובים כבר חתוכים? |
בעיקרון כן ,
אבל יש לי את העיצוב של דף הבית כתמונה , אין מה לחתוך חוץ מהתפריט . ובתוך הקוביות . |
איפה כל המתכנתים שפה ?
|
כמה אתה חושב שזה יעלה לך?
|
כל המתכנתים שפה.. הם לא פה בדיון..
כי זה עבודה של ה 200+ ש''ח. זה כמה מערכות.. זה לוקח שבוע+- לעשות את זה.. |
ציטוט:
kucherov@bezeqint.net |
ציטוט:
|
=/
ההצעה שלו היא בין 0-50 ש"ח. ולמה אני ככה ? העיצוב שלי, נתתי לו אותו מתנה , הצעתי לו אפילו תיכנות חינם מתוך התחשבות ועקב בעית זמן מצדי , הוא ויתר על השירות והוריד את זכויות היוצרים על העיצוב שלי. |
ויתרתי על התיכנות שלך ,
כי אתה בעצמך אמרת שאתה מתחיל , ובקושי מערכת ד"שים הצלחת לעשות . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ