![]() |
בעל עסק אחסון? רוצה להוסיף שירותים? בוא ותהיה דילר של dbit !
dbit.co.il יוצאים בפרוייקט "הדילר",
שבו בעצם אתה יכול לשווק דרך העסק שלך שירותים שאנחנו מציעים (פיתוח אתרים, קידום וכד'..) במחירים מוזלים משמעותית מהמחירים הרגילים שלנו. - שים לב, כי ההוזלה תעשה במחיר שלפני המע"מ - בנוסף חשוב לציין שאנחנו רשומים כעוסק מורשה ומספקים קבלות (למי שחושש) לפרטים נוספים, הצעות מחיר, בירורים והזמנות, ניתן להתקשר: 050-9446316 (בקרוב גם קו בזק לכל הקמצנים 8-) ) זמני פעילות: א' - ו' בין השעות 16:00 עד 22:00 יום נעים, לילה טוב |קורץ| |
דאנדוש
בהצלחה =] |
בהצלחה .
שירותי הדילר ינוהלו על ידי מערכת מסוימת? __________________ www.fgames.biz - משחקי רשת | פלאש ! |
ציטוט:
כמה הוא הרוויח, אחוזי הנחה, מחירים כוללים.. אחוזי ההנחה נעים בין 10-30% תלוי בעסקה שנקבעה |
אז אשמח להיות דילר שלכם.
אין לי בעיה ושום בעיה להשיג לקוחות עיסקים. איסיקיו: 296652464 |
דבר איתי באיסיקיו מותק 163055729
|
ציטוט:
אני אשמח לעבוד איתכם, אבל בכיוון ההפוך... אם אתם מעוניינים, ניתן ליצור קשר כאן, או דרך האתר |
ציטוט:
ריסיילר בחינם זה לא אומר שאתה צריך לפרק לבעל השרת את השרת עם כל האחסונים החינמיים שלך . (אם אתה לא יודע אז כן כל מסד נתונים לוקח משאבים וכך השאר וזה על חשבון בעל השרת שנתן לך את הריסיילר) . חזרה לנושא - בהצלחה אבל אני בספק עם דבר שכזה יכול להצליח כיוון שאנשים יעדיפו לפנות אליכם ישירות ולא לדבר עם צד שלישי שכנראה יימכור באותו מחיר או אוליי יותר יקר . בהצלחה . |
דני, כשאתה מתכוון דילר, אתה מתכוון לזה כמו שזה צריך להיות ?
אני מתכוון כשאתה מוכר לדילר, אתה לא מוחר לו במחיר שאתה מוחר ללקוח פרטי, אתה מוריד בערך ב- 20%. ודור.., באמת, חלאס באמת לנסות לחלק את הרייסלר שלך, אני לא רואה כאן אף-אחד שמבקש חסות או משו'. תאמין לי, לדני לא חסר אחסון :] . בהצלחה - D4N13L T0NY . :] מחברך הישן, ניקו :] |
האשכול נוקה...
דור פעם הבאה תגיב לנושא ואל תסטה ממנו בהצעות כאלה ואחרות.. אל תשכח שהיה ביננו הסכם ואתה מפר אותו, חבל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ