![]() |
פורטל חומרה.
חשבתי לפתוח פורטל מחשבים אשר יפרסם המלצות, סיקורים, כתבות בנושא מחשבים.
ובנוסף, גם חומר עזר ולמידה בנושא ITE 1 ו-CCNA 1 ( למי שלא יודע, זה טכנאות מחשבים והנדסת רשתות)בעברית. שזה משהו שאין עדיין בעברית, כל החומר שיש באינטרנט הוא באנגלית. בנוסף גם תמיכה בנושא מבחן ה-A+, חומר עזר ומידע. בנתיים הכל בגדר רעיון ועדיין לא יצא לפועל כלום. מה דעתכם על הנושא, יתפוס? * חשוב לציין שיש לי הסמכה בנושאים הנ"ל תודה מראש. -תיקון כותרת: פורטל מחשבים -אם זה לא מתאים לפורום זה - תעבירו פשוט לא מצאתי פורום מתאים. |
יש כבר פורטל בנושא הזה והוא די מצליח
בשם hwzone |
ציטוט:
אני מעוניין לפתוח פורטל מחשבים . . . גם חומרה גם תוכנה וגם עם הקורסים שכתבתי למעלה . . . |
מה תעשה תתרגם את הקוריקולום לעברית ? מה אתה רציני זה כ"כ הרבה חומר ...
דף אחד לקח לי יומיים לתרגם ... (אפילו אני עדיין זוכר אותו, 8.3.1 ב-IT1 משהו כזה .. על מצלמות דיגטליות) |
ציטוט:
לתמצת, יש לי מערכי שיעורים של המדריכה שלי, והרבה קבצי עזר (מצגות, בחנים, דפי עבודה). |
לא, לא יתפוס.
אבל מה שכן, תצטרף לאתר כלשהו, או שסתם תשקיע בפורום כלשהו (הוסטס למשל חח). ונגיד אם תצליח, אז יגידו כנס לפורום מחשבים בהוסטס יש שם אחלה מאמרים בנושא... אתר שלם על הנושא נראה לי חבל, לפחות כשאין לך כלום. אז תפתח איזו פינה קטנה באיזה אתר\פורום ותראה איך זה הולך. בהצלחה :) |
ציטוט:
כנ"ל מבחן ה A+.. אבל אם יש לך אישור מהנהלת הפרוייקט ומסיסקו, אז בסדר :) |
ציטוט:
ואם אני מתרגם חלקים מסיסקו זה חוקי נראה לי. (לא?) |
ציטוט:
וגם תרגום חומרים של סיסקו ופרסומם זה אסור, בייחוד מהקוריקולום. |
אבל תימצות בלי קשר לקוריקולם זה חוקי מכיוון שאני לוקח חומר מהמון אתרים ופשוט מתמצת את זה ולא בשטית העתק הדבק.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ