הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   חומרה ומפרטים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   [בעיה] מחשב פנטיום 3 - בעיה בהפעלת המחשב, הודעת ארור (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=24705)

MoshikB 23-06-06 20:42

[בעיה] מחשב פנטיום 3 - בעיה בהפעלת המחשב, הודעת ארור

שלום לכם!
בן דוד שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אנסה לתקן לו את הבעיה במחשב, אשמח אם תעזרו לי, אז אני מדליק את המחשב (פנטיום 3 - וינדוס XP) ברגע שהמסך הראשוני עובר, פשוט כל המסך שחור, ולמעלה למעלה הוא מראה לו 3 שורות הודעה שהולכת ככה:
ציטוט:

Windows NT has found only OK of low memory.512k of low memory is require to run windows NT. You may need to upgrade your computer or run a configuration program provided by the manuefacturer
לפי מה שהבנתי זה שחסר זכרון, למרות שהמחשב כבר שנה עובד על וינדוס XP ללא בעיות וללא כלום.
השאלה היא, איזה זכרון? RAM?
משהו יכול לעזור לי בצורה אחרת ללא הוספת זיכרון?
תודה רבה, מושיק ברק.

Alter 23-06-06 20:49

תנסה להוציא את הכרטיס ראם ולחבר אותו בסלוט אחר..
תדאג לנתק את המחשב מהחשמל קודם..
ותנסה גם לנתק את הסוללה שעל הלוח אם לכמה דק' יכול להיות זה יעזור כי זה ירענן את ההגדרות של הביוס והוא יקלוט מחדש את הראם

Avi.B 23-06-06 20:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alter
תנסה להוציא את הכרטיס ראם ולחבר אותו בסלוט אחר..
תדאג לנתק את המחשב מהחשמל קודם..
ותנסה גם לנתק את הסוללה שעל הלוח אם לכמה דק' יכול להיות זה יעזור כי זה ירענן את ההגדרות של הביוס והוא יקלוט מחדש את הראם

הוא צודק עשיתי את זה לאחותי במחשב הישן שלי וזה עבד (כנראה אצלה הכרטיס קצת יצא מהמקום לא יודע אך:))
עוד דבר מומלץ,
תפרמט את המחשב ותתקין וואינדוס 98 זה יוריד הרבה לחץ על המחשב והוא יהייה יותר מהיר

MoshikB 23-06-06 20:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Avi.B
הוא צודק עשיתי את זה לאחותי במחשב הישן שלי וזה עבד (כנראה אצלה הכרטיס קצת יצא מהמקום לא יודע אך:))
עוד דבר מומלץ,
תפרמט את המחשב ותתקין וואינדוס 98 זה יוריד הרבה לחץ על המחשב והוא יהייה יותר מהיר

תודה חברה אני אנסה.
בכל אופן, המליצו לי גם להחזיר ל98..
וכבר הרגע פרמטתי ל XP, אתה חושב שיש לי כח לפרמט שוב? :S
שונא 98.
תודה חברה אני אנסה ואחזיר לכם תשובה.

Alter 23-06-06 21:20

מה הבעיה לפרמט ל98?
אם רק עכשיו התקנת XP אז אין הרבה מידע על הכונן הקשיח אז הפורמט עצמו לא יקח המון זמן..

kreamer 23-06-06 23:07

בעקרון זו בעיה של הLOWMEM יכול להיות שהדרייבר של הזכרון הזה נדפק בדוס וב98 קראו לו EMM32
עם איפוס ביוס לא עזר
תנסה לעשות תיקון לWIN

ועם גם זה לא עוזר כנראה שהלך הלוח|עצוב|

MoshikB 24-06-06 09:42

חברה תודה הסתדרתי עם הפתרון הראשון שהבאתם לי, עם הסלייסים של הRAM, העברתי אותם מקומות, אווררתי אותם קצת וגם את הסוללה של הלוח אם (שלא חושב שהיא הייתה קשורה לבעיה..)
תודה רבה!

עמרי שוסטר 24-06-06 14:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Expert-Serv.Co.iL
חברה תודה הסתדרתי עם הפתרון הראשון שהבאתם לי, עם הסלייסים של הRAM, העברתי אותם מקומות, אווררתי אותם קצת וגם את הסוללה של הלוח אם (שלא חושב שהיא הייתה קשורה לבעיה..)
תודה רבה!

סלייסים? זה פוטושופ? |Lol|
אתה מתכוון לסלוטים לא? וסלוטים זה החריץ שאליו נכנס הסטיק! אתה הזזת את הסטיק. |winky|

MoshikB 24-06-06 16:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
סלייסים? זה פוטושופ? |Lol|
אתה מתכוון לסלוטים לא? וסלוטים זה החריץ שאליו נכנס הסטיק! אתה הזזת את הסטיק. |winky|

חחח מה זה משנה... אותו חרא ;)
|נרדמתי קטן|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:35.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ