![]() |
[דרושים] לחברת Office-Serv.
שלום,
אני אביאל למי שלא מכיר, מנכ"ל חברת Office-Serv . לחברת אופיס-סרב, דרושים 2 תומכים, ו-2 נציגי מכירות . על החברה: החברה קיימת 11 וחצי חודשים בשוק ההוסטינג. לחברה 2 שרתים יעודיים. החברה לא רשומה במע"מ ובמס. (בתהליכי הרשמה) החברה מספקת מגוון רחב של שרותים, כגון: אירוח אתרים, ריסיילר איחסון, שרתי רדיו, שרתי משחק, שמות מתחם, בנית אתרים ועיצוב אתרים וכו'.. 2 תומכים - דרישות: גיל - 15+ (כולל 15) . שפה - דובר שפה גבוהה ורהוטה . תוכנת מסרים - אייסיקיו חובה, מסנג'ר יתרון . זמינות - לפחות 8-5 שעות ביום . פלא' - יתרון ידע - מערכות: PHPBB , HebNukeR , IBHeb שפות תכנות: Html ידע מלא , PHP בסיסי - יתרון * כל תומך צריך לדעת מערכת אחת לפחות, ולדעת להתקין אותה, להתקין לה מודים, לסדר בעיה במערכות וכד'.. על תמורה נדבר בטל' או בתוכנות המסרים . * התמרה לא כספית 2 נציגי מכירות - דרישות: גיל - 15+ (כולל 15) . שפה - דובר שפה גבוהה ורהוטה . תוכנת מסרים - אייסיקיו חובה, מסנג'ר יתרון , אימייל - יקבל מהחברה, ויצטרך להיות זמין בוא כל יום . זמינות - לפחות 8-5 שעות ביום . פלא' - חובה תשלום - אחוזים על כל לקוח . לקוחות דומין, לא ניחשבים כלקוחות . עדיפות - שיהיה לנציג ידע בסיסי בתחום . *חובה שהנציג יראה לי עבר שלו . זהו . כל מי שמעונין שישאיר פרטים ליצירת קשר+חברות שהוא עבד בהם בעבר . יום טוב, אביאל, Office-Serv. *מנהלים, במידה והאשכול לא שיך לכאן, נא להעבירו בלי לנעול . |
יש תמורה לתומכים?
|
ציטוט:
* התמורה לא כספית . אביאל, Office-Serv. |
אממ
תקרא את המייל...
ותתחבר למסנג'ר / אייסי |
ציטוט:
6023234 אביאל, Office-Serv. |
צור קשר
אני יודע לההתקין IBHeb PHPBB מודים לשני המערכות ועיצובים. מבין טוב ויש לי הרבה ניסיון במערכות אלה. אני זמין רק באי סי (בחתימה) |
ציטוט:
1 תומכים 2 נציגי מכירות אביאל, Office-Serv. |
תומך אחד נימצא .
נציג מכירות אחד נימצא . חסר 1 תומכים 1 נציגי מכירות . לילה טוב, אביאל. |
צור קשר בקשר לתומך.
|
דרושים לחברת Semi-Host.com
בהצלחה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©