הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת על VHost ועוד משהו קטן (גדול) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=2548)

L-e-RaN 22-10-05 19:24

ביקורת על VHost ועוד משהו קטן (גדול)

הזמנתי אצל vhost שרת יעודי באותו היום שהפקדתי את הכסף,
הביאו לי את השרת אומן לא כולל פאנל שהפאנל הגיעה אחרי כמה ימים אבל עדין הם עמדו בהתחייבות..
במהלך השבוע הזה שלא היה לי את הפאנל הם ענו לכל טלפון שצילצלתי אליהם ותמכו בכל רגע..
לאחר שהכל עבד התקשרו לבדוק שהכל עובד ואני מרוצה..
קיצור ויהוסט חברה מומלצת בחום...

וד"א אני רואה פה אנשים שמביאים ביקורת לא טובה על חברה וישר כל המנהלי חברות המתחרות ישר קופצים "כן זה נכון" "איזה מגעילים לא ידעתי שהם באמת ככה למרות ששמעתי כמה פעמיים"
וכל הדברים המגעלים האלה..
כל אחד מנסה להפיל את השני הולכים ראש בראש אחד עם השני.. אז מה אכפת לכם זה פורום ביקורות של לקוחות על חברות... לא ביקשו מאף חברה לתת ביקורת על חברה אחרת (אלא אם היא לקוחה שלה והיא לא מרוצה)
אז עשו טובה לעצמכם ותפסיקו לנסות להפיל אחד את השני כל אחד שיעבוד עם הלקוחות שלו וזה לא אמור לעניין אותו מה החברה השניה עושה ללקוחות שלה..
יום יבוא ויביאו ביקורת רעה על החברה שלכם ואז מי שאתם הגבתם לו שהוא באמת חברה גרועה וכל זה.. אז הוא יבוא ויפול עליכם עם תגובה פי 10 יותר חריפה.
אתם מנהלים של "חברה" אז מה אתם משחקים אחד עם השני בקקי...
אני לא אחד שקבוע פה אבל סתם רק מלקרוא את ההודעות של אחד על השני פה בפורום ישר אני רואה שכל אחד מנסה להפיל אחד את השני...
מגעיל להיות פה בתור חברה...

SkyHost.Co.iL 22-10-05 19:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי L-e-RaN
הזמנתי אצל vhost שרת יעודי באותו היום שהפקדתי את הכסף,
הביאו לי את השרת אומן לא כולל פאנל שהפאנל הגיעה אחרי כמה ימים אבל עדין הם עמדו בהתחייבות..
במהלך השבוע הזה שלא היה לי את הפאנל הם ענו לכל טלפון שצילצלתי אליהם ותמכו בכל רגע..
לאחר שהכל עבד התקשרו לבדוק שהכל עובד ואני מרוצה..
קיצור ויהוסט חברה מומלצת בחום...

וד"א אני רואה פה אנשים שמביאים ביקורת לא טובה על חברה וישר כל המנהלי חברות המתחרות ישר קופצים "כן זה נכון" "איזה מגעילים לא ידעתי שהם באמת ככה למרות ששמעתי כמה פעמיים"
וכל הדברים המגעלים האלה..
כל אחד מנסה להפיל את השני הולכים ראש בראש אחד עם השני.. אז מה אכפת לכם זה פורום ביקורות של לקוחות על חברות... לא ביקשו מאף חברה לתת ביקורת על חברה אחרת (אלא אם היא לקוחה שלה והיא לא מרוצה)
אז עשו טובה לעצמכם ותפסיקו לנסות להפיל אחד את השני כל אחד שיעבוד עם הלקוחות שלו וזה לא אמור לעניין אותו מה החברה השניה עושה ללקוחות שלה..
יום יבוא ויביאו ביקורת רעה על החברה שלכם ואז מי שאתם הגבתם לו שהוא באמת חברה גרועה וכל זה.. אז הוא יבוא ויפול עליכם עם תגובה פי 10 יותר חריפה.
אתם מנהלים של "חברה" אז מה אתם משחקים אחד עם השני בקקי...
אני לא אחד שקבוע פה אבל סתם רק מלקרוא את ההודעות של אחד על השני פה בפורום ישר אני רואה שכל אחד מנסה להפיל אחד את השני...
מגעיל להיות פה בתור חברה...

אני שמח שיש לקוחות מרוצים, אבל משתמש עם הודעה אחת?זה לא נראה אמין בכלל, ובכלל אני חושב שאסור לפרסם ביקורות עם מינימום 15 הודעות!

יום טוב,
פרי.

ProxyMan 22-10-05 19:27

אתה באמת חייב להגיב בכול מקום?
תבקש מהמנהל שיבדוק אייפי אם זה כזה חשוב לך

L-e-RaN 22-10-05 19:28

עכשיו אתם מבינים על מה אני מדבר? ישר חושבים שמישהו מרמה אחד את השני...
לא מאמין? אל תאמין שמור את זה בלב או שתשלח הודעה למנהל שיתן לי באן ויטיס אותי מהפורום...

וחוץ מזה היה לי פה חשבון אבל ממזמן שלא הייתי פה אז שכחתי מה הסיסמא ומה המשתמש שלי בכלל...

SkyHost.Co.iL 22-10-05 19:29

אין לי שום כוונה רעה:)
שיהיה ל vhost רק הצלחה באמת מכל הלב :)

Hemp Gru 22-10-05 19:35

מעניין שמעתי הרבה ביקורות שליליות

itziklug 22-10-05 20:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי L-e-RaN
עכשיו אתם מבינים על מה אני מדבר? ישר חושבים שמישהו מרמה אחד את השני...
לא מאמין? אל תאמין שמור את זה בלב או שתשלח הודעה למנהל שיתן לי באן ויטיס אותי מהפורום...

וחוץ מזה היה לי פה חשבון אבל ממזמן שלא הייתי פה אז שכחתי מה הסיסמא ומה המשתמש שלי בכלל...

זה לא קשור ...יש חוקים בסך הכלל הם נועדו לכולם..

אני מאמין בכל מקרה שאתה מדבר אמת ..

אבל למה לעשות חוקים?

L-e-RaN 22-10-05 20:10

בסדר אני לא יודע את החוקים בדיוק..
וואלה לא שמתי לב לחוקים..
רק הבאתי את הביקורת שלי...

Omri Shalev 22-10-05 20:16

אתמול הייתה ביקורת רעה
וכבר היום טובה
בכל מקרה רק בהצלחה

cool man 22-10-05 21:31

כתובת?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:49.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ