![]() |
Radio-Boom מחפש אותכם!
שלום לכולם
דרושים כמה שדרנים אחרונים לרדיו חדש שניפתח Radio-Boom http://radio-boom.da.ru (כתובת זמנית) עקב תקלות עם דומיין בחינות ברדיו יבוצעו על ידי הדרישות להתקבל לרדיו הם: שליטה מלאה בתוכנת השאוט קאסט ושידור גיל 15 ומעלה בלבד קול נעים ובוגר מגוון מוזיקה חדשה התמורה היא השידור ברדיו מי שרוצה שיפנה אלי באחת מתוכנות המסרים המידיות שמופעיות בחתימתי המשך יום נעים , רן |
בהצלחה לחיפושים =]
|
aviram5a
קיבלת אזהרה על ספאם + תגובותך נמחקה. |
אממ משהו מוזר דידי הררי שדרן טוב ? והוא לא יודע להשתמש בתוכנה .
אז לא תקח אותו לרדיו ? נקודה למחשבה. בהצלחה. |
אני יודע שזה לא קשור ובהצלחה בחיפושים אבל די כדי שתתקנו את המצעד הזה שלכם כי אפשר להצביע לכל השירים.......
|
ציטוט:
אז זה לא בעיה.. "הנך יכול להצביע כמה שאתה רוצה אך לכל שיר רק פעם אחת!" |
ציטוט:
אווי אלוהים זה הדבר הכי מטומטם שנאמר בפורום באינטרנט אי פעם! מה הקשרררררררררר אלוהים מה הקשר. שדרן ברדיו אינטרנטי צריך לדעת גם להשתמש במחשב ובתוכנת שידור וגם לשדר. דידי הררי צריך רק לדבר ולהעביר שידור כי יש לו טכנאים. תגיד לי משהו רדיו אפקט אם דידי הררי כמו שאמרת שלא יודע לשדר בתוכנה ובאינטרנט יבוא וירצה לדשדר אצלך ברדיו? תיתן לו? ואני מדבר רק הוא בלי טכנאי שידור בלי כלום. כאילו המאזינים יאזינו לשידור עם הכי הרבה בעיות שידור בעולם אבל זה דידי הררי ניראה לך שהם יהנו? ואם בכלל יצליחו להאזין אל תשכח שהוא לא יודע לשדר. הקיצר רצית לרשום הודעה והוצאת איזה משהו שממש ממש אבל ממש לא קשור. תיהיה קשור, נקודה למחשבה. |
אורון , את התוכנה אפשר ללמוד בכמה שעות אפילו פחות.
דידי הררי יבוא :) , נלמד אותו שאוטקסט וזהו. אז להגיד שלדעת את התוכנה זה אחד הקריקטריונים זה ממש לא נכון. אבל אני לא יתערב. |
בהצלחה במציאת שדרנים טובים :)
|
לא כתבת תמורה , אם אין יש נושא התנדבות.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ