![]() |
דרוש רייסלר 5 ג"ב על חברה אמינה.
אני צריך:
5 ג"ב שטח דיסק. 500 ג"ב תעבורה וכל השאר ללא הגבלה. בבקשה שהמחיר לא יעלה על 80 שקל. אני כבר מאוכסן על החברה Light-Era אבל היא כל הזמן נופלת התמיכה שמה על הפנים... מחקה לתשבוה בהקדם האפשרי. בתודה סער אחראי צוות ומנהל גיבויים ברשת Anime-World |
התמיכה של רונן על הפנים ? הוא אחד האנשים הכי טובים שאני מכיר .
בכל מקרה במידה ותרצה ב80 ש"ח אוכל להציע לך 4 ג'יגה אחסון 300 ג'יגה תעבורה . כל השאר ללא הגבלה - מסדי נתונים לא יעלו על 80 מגה . במידה ואתה מעוניין פרטים בחתימה . בברכה , מאור . |
שלום סער,
הנה הצעה מבית עסק MBGB ריסיילר 5 ג'יגה 500 ג'יגה תעבורה חודשית פאנל ניהול DA כל השאר חופשי וללא הגבלה מחיר: 70 ש"ח לחודש בלבד. עם התחייבות לחצי שנה: 60 ש"ח בחודש בלבד. שירות אמין ומקצועי תמיכה ברוב שעות היום אשמח אם תיצור קשר. |
|
שלום לך ,
החבילה שאתה מעוניין. הינה עולה 90 ש''ח. עם תיהיה מעונין צור קשר, פרטים בחתימה עידן, . |
אני מצטער אבל אני לא משלם...
מי שמשלם לא יכול להתחבר לפה עקב בעיות במחשב. תודה לכולם. אשמח לעוד הצעות. |
ציטוט:
תשמח לארח אותך על שרתיה. החבילה הנ"ל כפי בקשתך עלותה הוא: 70 ש"ח בלבד! - אנו רשומים ומספקים קבלות לכל לקוח. - התחייבות ל 99% אפטיים. - תמיכה ושירות מעולם אחר. צור קשר: אייסיקיו: 199703663 פלאפון: 0546911233 שבת שלום! |
אצלי עולה 90 ש"ח בלבד ....התחייבות ל99 אחוזי UPTIME
ותק מעל שנה מאחסנים אתר ענקיים ברשת (קוצים , מכבי חיפה , בית"ר , די-ישראל ועוד...) |
ציטוט:
חברת HOSTRICK תשמח לארח אותך מפרט השרת AMD 3200 64bit 2gb ram 100MBIT וותק של למעלה משנתיים.. לי אישית ניסיון של 3 שנים עוסקים בתפעול שרתים שנים רבות. צור קשר בהקדם! ICQ 952301 MSN psycho@zolazone.co.il 0524456137 - צלצל בכל שעה שתרצה גיא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ