הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אני מרגיש גאה שאני ישראלי - מבצע אופרה פירוט מלא (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26017)

Eye-Soft 10-07-06 00:51

אני מרגיש גאה שאני ישראלי - מבצע אופרה פירוט מלא

http://video.google.com/videoplay?do...on+the+reactor

תמיד ידעתי על המבצע ותמיד ידעת את הפרטים העקרוניים ואת יכולות הטייס שהיו שם, אבל הסרט הדוקומנטרי הזה פשוט מהמם !!! חובה על כל ישראלי לראות את זה ולהבין כמה קשה עובדים הטייסים שלנו וכל המדינה שלנו כדי לשמור עלינו בחיים.
עוד משהו, אני ממליץ לכולכם לקרוא את הספר: "חשבון פתוח" של אהרון קליין. הספר מספר על החיסולים של המוסד לאחר מה שקרה במינכן לסופרטאים. פשוט מדהים.

Potatoz 10-07-06 01:43

כשאני רואה את כל החיילים האלו, מסכנים את החיים שלהם בשביל שאנחנו נחייה ונבלה ללא דאגות במדינה שלנו, זה נוגע לליבי.

Fector 10-07-06 09:04

הסרט מינכן מבוסס על הספר שרשמת ..
מינכן אחד הסרטים שלמרות שמציגים את ישראל שצורה כזאת אתה כולך מתלהב

Eye-Soft 10-07-06 09:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
הסרט מינכן מבוסס על הספר שרשמת ..
מינכן אחד הסרטים שלמרות שמציגים את ישראל שצורה כזאת אתה כולך מתלהב

אז, אתה לא תבין מה זה גאווה. אולי מצעד הגאווה, אבל לא יותר. כבר כחודש ימים הוכחת את עצמך כבור, טיפש המחפש להיות מיוחד ושונה. אם אחיך היה יודע הוא היה יורה בך.

k.machine 10-07-06 09:55

סרט יפה שמוכיח את הגאונות הישראלית.

רק חבל שנרדמתי באמצע (הייתי עייף+שפוך)
:)

Fector 10-07-06 10:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
אז, אתה לא תבין מה זה גאווה. אולי מצעד הגאווה, אבל לא יותר. כבר כחודש ימים הוכחת את עצמך כבור, טיפש המחפש להיות מיוחד ושונה. אם אחיך היה יודע הוא היה יורה בך.

חח תגיד מה אתה רוצה ?
התכוונתי שמרגישים גאווה בסרט מינכן (ואתה רשמת אותו דבר שורה מעל)
למרות איך שמציגים את ישראל

אז או שאתה טיפש .. או שלא ראית ת'סרט .

קרא עוד 4-5 פעם כל הודעה לפני שאתה מגיב .. תודה

Eye-Soft 10-07-06 10:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
חח תגיד מה אתה רוצה ?
התכוונתי שמרגישים גאווה בסרט מינכן (ואתה רשמת אותו דבר שורה מעל)
למרות איך שמציגים את ישראל

אז או שאתה טיפש .. או שלא ראית ת'סרט .

קרא עוד 4-5 פעם כל הודעה לפני שאתה מגיב .. תודה

וואו אתה צריך ללמוד להתנסח. אם זה הכוונה של מה שכתבת אז תהיה לי בריא, תפסיק להבריז משיעורי לשון והבעה.

מינכן אחד הסרטים שלמרות שמציגים את ישראל שצורה כזאת אתה כולך מתלהב = למרות שמיציגים לך ומוכיחים לך שישראל שווה לתחת אתה מתלהב - אני מתלהב מהיכולות של ישראל וזה נראה שאתה מזלזל.
במיוחד בגלל שבסרט מינכן שפילברג הוציא אותנו כאפסים ועלובים :\ גם כן במאי יהודי...

אהה וסליחה :P אבל אתה חייב ללמוד להתנסח :\

TheShark 10-07-06 10:44

אכן הסרט מינכן סרט חזק...

ובאמת כולך מתלהב כשאתה רואה את הסרט הזה חח
כמו בכל סרט כמעט כל ישראלי כשמזכירים את ישראל מתלהבים וזה ככה כי ישראל מדינה קטנה שכל העולם מכיר אותה חחח

בקשר לסירטון הסירטון חזק!

Fector 10-07-06 10:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
וואו אתה צריך ללמוד להתנסח. אם זה הכוונה של מה שכתבת אז תהיה לי בריא, תפסיק להבריז משיעורי לשון והבעה.

מינכן אחד הסרטים שלמרות שמציגים את ישראל שצורה כזאת אתה כולך מתלהב = למרות שמיציגים לך ומוכיחים לך שישראל שווה לתחת אתה מתלהב - אני מתלהב מהיכולות של ישראל וזה נראה שאתה מזלזל.
במיוחד בגלל שבסרט מינכן שפילברג הוציא אותנו כאפסים ועלובים :\ גם כן במאי יהודי...

אהה וסליחה :P אבל אתה חייב ללמוד להתנסח :\

אני יודע להתנסח יופי ... תאמין לי שאם מישהו אחר היה רושם את אותו משפט בדיוק אתה היית מבין אותו בדרך שלי ... פשוט ראית את השם משתמש שלי אז ישר לקחת את זה לכיוון ההפוך ...

ולא מוציאים את ישראל מהבחינה הזאת שווה לתחת (מבחינת יכולת ..)
פשוט עשו את המחבלים יותר מידי נחמדים ואת הישראלים מחסלים כמו בסרט אימה ...

TheShark 10-07-06 11:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
אני יודע להתנסח יופי ... תאמין לי שאם מישהו אחר היה רושם את אותו משפט בדיוק אתה היית מבין אותו בדרך שלי ... פשוט ראית את השם משתמש שלי אז ישר לקחת את זה לכיוון ההפוך ...

ולא מוציאים את ישראל מהבחינה הזאת שווה לתחת (מבחינת יכולת ..)
פשוט עשו את המחבלים יותר מידי נחמדים ואת הישראלים מחסלים כמו בסרט אימה ...

צודק

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:07.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ