![]() |
אירוח ב 10 שקלים בלבד.
אנו יוצאים במבצע מיוחד!
החלטנו לתת מענה לחסרי התקציב הגבוה. וכמו כן שיקבלו שירות טוב,מהיר,ואדיב. פרטי החבילה: 50 מגה שטח אירוח 10 ג'יגה תעבורה חודשית שאר הפריטים ללא הגבלה מחיר חודשי: 10 שקלים בלבד! *למשלמים מראש לתקופה של: 3 חודשים יקבלו את החבילה הבאה: 100 מגה שטח אירוח 15 ג'יגה תעבורה חודשית שאר הפריטים ללא הגבלה במחיר מצחיק של 10 שקלים בלבד!! למעוניינים אנא צרו קשר: אייסיקיו: 199703663 פלאפון: 0546911233 אלירן. |
מה יהיה איתך בנאדם לפני שבוע הצעתה לי 20 גיגה ב100 שקל...
בואנה מה אתה מסתבלט על אנשים? איך אתה עוד רשום במס הכנסה ואתה עושה דברים בכאילה מחירים? הלו בנאדם? אתה רציני? ואני רציני בכל מה שכתבתי. |
ציטוט:
יש כאן כאלו שמוכרים 250 מגה ב 20 שקל לחודש, שזה יוצא 50 מגה ב 5 שקל לחודשץ ככה שהמחירים לא כאלו זולים, הם טובים, אבל לא זולים כמו שאתה מתאר אותם. זה ניראה קצת, אבל זה ממש לא קצת, זאת אומרת ביחס לעסקים אחרים כאן בפורום. בהצלחה עם המבצע! |
ציטוט:
לגבי המחירים...ממתי אתה משלם לי על השרת שזה כלכך מעניין אותך בכמה אני מוכר? :-/ ולידיעתך...אני לא בן 13 כמו כולם פה.. ככה שאין לי את הזמן להסתלבט פה על אנשים. |
לא כי זה ממש מוזר לא חס וחלילה שאני בא נגדך.
|
ציטוט:
הבנאדם רוצה לעזור לאנשים שיש להם בעיות כספיות אז הוא נותן כאלה מחירים, מה הבעיה עדין לא הבנתי אותך \: |
מחירים טובים :|
בהצלחה . |
אחלה מחיר..
אבל שאתה אומר "אנחנו" .. למי אתה מתכוון? איזו חברה? |
אני שואל ברצינות ! ככה שאם מישהו נעלב או משהו אני יערוך !
ה10 שקל אתה משלם לנו ? כל חודש אתה משלם לי יענו בשביל לתת לי גם אחסון ? אם כן אני באמת מעוניין ! ואני לא צוחק! אנשים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ