![]() |
ביקורת מעולה על wisetp
לפני כשלושה חודשים התחלתי לדבר עם עמיטל
הוא הסביר לי כל מה שרציתי תמיד ענה ולימד אותי.. חודש לאחר מכן רכשתי ממנו vps כמו כן קניתי דומיין הויפיאס שקיבלתי היה מעולה זה היה דאול אופטרון.. הדומיין הוזמן ביום וכעבור מעט זמן הוא נרשם על שמי כל פעם שהייתי זקוק לעזרה עם השרתי רדיו ועם גישת הרוט(התוכנה putty) פניתי לעמיטל ומאור והם עזרו לי ישר כמו כן אני חייב לציין אבל חייב את אבי אין הבנאדם הזה תותח והוא קישר אותי עם עמיטל הוא הסביר לי מא' עד ת' מה צריך לעשות עם מה שרציתי ומתי שרציתי להריץ שרת רדיו והכל הוא הסביר אותי שלח אחרי שלב עכשיו בזכותם אני עובד טוב מאוד עם הרוט.. באמת מגיעה להם הביקורת הזו.. |
שמח שאתה נהנה אצלנו אכן אבי ועמיטל אחלה אנשים:) מוזמן גם להכיר אותי:)
מקווה שתמשיך להנות. ושוב אני אומר אתה מוזמן להכיר אותי אני גם עובד בחברה בתור תומך טכני שמי הוא שגיא. |
צודק בהחלט..
אין מילים בפי על עמיטל. בן אדם זהב :) בהצלחה. |
תודה אלון,
הייתי שמח לשרת אותך ;) |
חחח תודה, לא ציפתי לזה :P
רק הגעתי הביתה ונכנסתי טיפה למחשב לפני שאני הולך לישון..ו..הופה יש תגובה:) שמח לעזור לך ואני ימשיך:) תודה רבה רבה , כיף לשמוע דבר טוב אחרי השקעה:) בברכה, עמיטל |
חברה מעולה :)
עמיטל ומאור פשוט אנשים ניפלאים :) חברה מומלצת מאוד . |
ידוע.
|
ממש שמח שאתה מרוצה
וירבו הלקוחות המאושרים בכל החברות הטובות... |
חברה מעולה!
עמיטל הוא אחד האנשים הטובים ביותר שהכרתי בחיי, אדם פשוט נפלא. |
ידוע,אני מדבר עם עמיטל כל יום,אני לא לקוח של עמיטל והוא בא איתי לחווה בקרוב לשרת החדש שרכשנו,תמיד עוזר,ובשימחה,אפילו עם לא תמיד אני יכול לעזור!,אחלה בן-אדם!,מגיע לו ביקורת כזו!!!מומלץ!.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ