![]() |
מחפש עבודה בחברת איחסון
אהלן |קורץ|
אני מחפש עבודה בחברת איחסון. אפשרות לעבודה כתומך/ס.מנהל נסיון: -- EDIT -- רשמתי בהתחלה שנתיים, אבל חישבתי את זה שוב, למה שנתיים? שלוש שנים בתחום!! -- END OF EDIT -- שנה וחצי מנהל חברת איחסון (/net) לפני שניהלתי תיפקדתי כ-ס.מנהל כחודשיים לפני זה עבדתי כתומך טכני במספר חברות איחסון וותיקות, k-host, v-host,hostrike,hostorm *k-host הייתה בבעלות של סתיו, המעצב המהולל שעיצב לכל הפורומים את הבארים.. אממ אני בן 17 בעוד חודש.*v-host הייתה בבעלות של בחור בשם דוד, עסק שנסגר לאחר תקופה מסויימת. *hostrike הייתה בבעלות שחר, מעצב גם כן, Opacity בפורום שלנו. עולה לכיתה יב'. מכיר את פאנל הניהול da על כל ההרמות שלו ואת פאנל c-panel ברמת משתמש וריסיילר. אם אתם צריכים עוד מידע תבקשו ותקבלו |Rolleyes| בעיקרון מה שאני דורש מהעסק שאני עובד בו: * קיים לפחות שנה. * 2 מנהלים אשר מנהלים את העסק * עסק רציני, במידת הצורך יתן לי את הגישות הרצויות על מנת שאוכל לתמוך בצורה הטובה ביותר בלקוחות * בעלי שרת פרטי * תמורה לעבודה, עדיפות כספית, במידה ויש לכם משהו אחר להציע לי, אשמח לשמוע. אם אתם צריכים המלצות אני ינסה לשלוח הנה את האנשים הנכונים 8-) -- עוד עריכה.. -- תשאירו פרטים פה, לא לבוא אלי בפרטי בשום צורה ודרך. בברכה, רון אלטר. |
מומלץ לעבוד איתו !
|
נראה בן אדם רציני, שווה ללכת על זה.
|
הבן אדם מומלץ!!
מבין בהכל זמין כל הזמן ובקיצור כדאי |
מומלץ!
רון אדם פלטינה עם ציפוי שוקולד כדי שישברו השיניים ;P |
רון אחלה בחור :)
|
ציטוט:
בהצלחה |
עם אתה מעוניין להיות סוכן מכירות אצלנו אתה מוזמן ליצור קשר
|
אני יכול לומר רק דבר אחד, מי שממליץ פה על רון לא מכיר אותו כמוני.
אני לא אומר אם זה לרע או לטוב, אבל תחשבו טוב טוב לפני שאתם לוקחים את הבנאדם הזה לעבוד מולכם. בהצלחה. |
תראה, תמורה כספית לא תקבל רק במידה ואתה תגיע כל יום למשרד שנמצא בת"א
ותתמוך משם כמה שעות. בכל מקרה אף עסק מפה מהוסטס לא ישלם לך כסף על תמיכה תהיה בטוח בזה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ