![]() |
מחפש שרת!!
אוקי מה אני צריך:
תמיכה ב php mysql phpmyadmin פאנל ניהול בעברית גישת ftp תיבות דואר חברה ישראלית, (לא של ילדים בני 16) צריך מינימום 850 מ"ב ומינימום 100 תעבורה תודה! |
שלום
850 מגה 100 ג'יגה תעבורה 150 שקל בחודש |
שלום אני אוכל להציע לך 900 מגה + 100 ג'יגה תעבורה ב90 שקל
לחודש בהתחייבות מחיר אחר צור קשר |
צור קשר וקבל הצעת מחיר משתלמת!
|
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל ל11 חודשים. *העסק בעל כמה שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - 900 מגה שטח אכסון + 100 ג'יגה תעבורה. מחיר חודשי - 80 ש"ח בלבד כולל גיבוי יומי בחינם! בתשלום לחודשיים מראש- דומיין עולמי חינם! אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים את תזכי בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. איסיקיו - 170-925-340 צור קשר. מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net טלפון קווי, בזק (עוד חצי שעה יהיה זמין ופעיל) 03-9501134. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב. |
ואו זה מפחיד היחידי פה שעומד בקריטריונים שהוא ציין זה DRP לפי מה שידוע לי לפחות.
הוא ביקש לא ילדים בני 16... חבר'ה למה אתם מגיבים? אם כמעט 18 עוזר במשהו אשמח אם תגיב כאן ואתן לך הצעת מחיר. |
וותק של 3 שנים+
המחיר המבוקש על חבילת 800 מגה ו100 ג'יגה תעבורה 75 ש"ח צור קשר עוד היום |
שלום לך,
900 מגה איחסון 100 ג'יגה תעבורה ב90 ש"ח לחודש בלבד . פרטים נוספים : http://www..net/hosting-large.php אתר החברה : www..net צור קשר: טלפון/פקס : 086846055 |
שלום רב,
Lom.co.il תשמח לארח אותך על שרתיה חבילה בנוייה: 850MB שטח מקום 100GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה צוות מבוגר. במחיר חודשי של 85 ש"ח! לעוד חבילות אחסון: http://www.lom.co.il/pages/WebHosting.html אתה מוזמן לצור קשר לפרטים נוספים. נייד:0508957300[לא עונה למספר חסום!] מסנג'ר:dany_l@walla.co.il המשך יום נעים, בברכה צוות Lom.co.il,דני |
חבילה פרימיום:
נפח אחסון: 1 ג'יגה. תעבורה חודשית: 95 ג'יגה. - יש אפשרות להגדיל ל100 ג'יגה תעבורה. מערכת הפעלה:Linux Fedora פאנל ניהול: Direct Admin - עברית/אנגלית! phpMyAdmin: כלול בחבילה. סאב-דומינים: כלול בחבילה. גישות FTP: כלול בחבילה. חשבונות אימייל: כלול בחבילה. דפי שגיאה: כלול בחבילה. תמיכה טכנית: כלול בחבילה. מחיר חודשי: 80 ש"ח יצירת קשר: אי סי קיו: 3605955 מסנג'ר: eden.dahan@gmail.com אימייל: eden.dahan@gmail.com פלאפון: 0509849995 מקווים לראותך בין לקוחותנו :) יום טוב, |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ