![]() |
מחפש שותף רציני מאוד שיקנה איתי דומיינים וימכור אותם.כנסו לפרטים נוספים!
צהריים טובים לכולם. אני מחפש שותף רציני מאוד שיש לו תקציב לקנות איתי דומיינים,עולמיים/ישראלים לפי התקציב ואם יש פנויים. הכוונה היא לקנות דומיינים יפים וטובים עד כמה שאפשר כמובן ולמכור אותם ביותר כסף עד כמה שאפשר. אני רציני ואני מעוניין לשותף רציני שלא יעשה בלאגן. פנו אליי בהודעה פרטית או במסנג'ר david19@netvision.net.il שבת שלום לכולם! דויד |
דויד מאוד מומלץ,
דוידוש - זה דור (LDFIX.com) :) |
ציטוט:
תודה דור :-) שיהיה לך שבת שלום אחי דבר איתי במסנג'ר.. |
תן דוגמא לדומיין עולמי טוב שתוכל לקנות.
|
ציטוט:
השותף יחשוב איתי,את האמת חשבתי על כמה אני לא יודע מה דעתו את השותף. וחבל שאומר אותם פה.. אם יש מישהו רציני הוא כבר ימצא אותי וכמובן נדון על הדומיינים כמו שצריך :) |
למה שלא תעשה את זה לבד ככה תרוויח יותר
|
ציטוט:
ואם לא ילך? אני יפסיד לבד צריך מישהו שיעזור |
אז אתה רוצה שותף שייפול איתך?
|
ציטוט:
שמע חבר,אני לא מבין מה הבעיות שלך איתי,אני מבין שאתה לא מחבב אותי כל כך. אני מבקש ממך שאם אתה לא מעוניין אל תגיב! אני מחפש שותף שיהיה איתי גם באש וגם במים! אם זה ילך נרוויח הרבה ואז לא ניפול אם לא ילך לא נרוויח וניפול אני לא מחפש שותף בכוונה להפיל אותו תחשוב על התגובה שלך תחשוב אם היא נורמלית!? שאני רוצה שותף ליפול איתו?!!? אני משקיע אני רוצה ליפול?! חאלס כבר!!! |
עזוב.. אין לך סיכוי.
אם יש לך כסף ואין לך מה עלשות איתו.. פתח חברות איחסון למטרת רווח. קנה רייסלר קטן כזה.. עיצוב קטן.. השקעה חד פעמית לשנה ויהיה לך רווח דיי גדול |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ