![]() |
צריך עזרה..(הסבר) קוד php .. כנסו
PHP קוד:
מה זה עושה בידיוק? אני יודע שזה עושה שיוויון.. אבל למה זה משמש? כאילו העלתי על שרת מציג לי a=1 מה אבל מזה נותן לי? מה זה יעזור לי בעתיד לתיכנות ..? תודה ושבת שלום לכולם |
PHP קוד:
PHP קוד:
|
מה הכוונה לא הבנתי.. .. נגיד אני ירשום לו 2 ? איך הוא יודע אם זה שווה או לא לא הבנתי את הדבר הזה בכלל
|
אני לא כל כך מבין ב-php אבל זה קוד דומה לפלאש.
התוכנה הזאת רושמת לך "a=1" בחלון הפלט. למה? אז ככה, בהתחלה הגדירו לך ש-a שווה ל-1. ואז עשו משפט ברירה: אם a שווה ל-1, אז כתוב בחלון הפלט "a=1". מקווה שאני מובן התוכנה הזאת לא כל כך תעזור לך... אבל היא רק מראה לך איך להשתמש שמשפט ברירה (if) |מסמיק| |
אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל... ,
תראה הצבתי ש a$==1 יופי.. עכשיו "echo "a=1 ואם אני יכתוב 2 ? וגם אם אני יכתוב 2 למה זה יעזור לי בכלל? |
אם תחליף את השורה "a = 1" ב- "a = 2" אז המשפט יהי שיקרי,
והוא לא יקרה, כלומר echo "a = 1" לא יתקיים. (הפקודה echo "" רושמת לך משהו בחלון הפלט) הקוד הזה רק מראה לך איך להשתמש בפקודת "if". לדוגמא: יש לי משתנה שקוראים לו username והוא שווה ל 1234, אז אני עושה משפט if שאומר: אם המשתמש כותב 1234 אז תכתוב בחלון הפלט(echo) "סיסמא נכונה". זו דרך לשימוש במשפט if. |
הא זה כאילו בדיקה כזאתי? נגיד אני עושה חלון התחברות מצי לי סיסמא נכונה.. ובפליטה של הקוד אני כותב הסיסמא נכונה אז שיתחברו ויקישו סיסמא נכונה יהיה כתוב "הסיסמא נכונה" זה המטרה של הקוד?
בדיקה? |
הקוד הזה בודק אם a שווה לאחד.
אתה יכול לבנות קוד בעצמך, שיעשה בדיקה של סיסמא. הקוד בא רק ללמד אותנו איך להשתמש בפקודת if. |
אז מה שאתה אומר שהקוד הזה משמש לבדיקה של אמת או שקר?
ד"א אשמח לדוגמא של בדיקת סיסמא.. שבת שלום |
אתה לא תופס את השפה מבחינה לוגית.
הייתי ממליץ לך ללכת קודם לJAVASCRIPT כדי לשפר את התפיסה הלוגית שלך... או שתלמד מאתר שמסביר קצת יותר טוב, הדרך לימוד הזאתי משעממת.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ