![]() |
מחפש מתכנת. להתאמת עיצוב למערכת.
בוקר טוב,
הייתי מעוניין בהצעות. להתאמת העיצוב : http://pics.sendit.co.il/0706/a3ca322bb4.jpg למערכת פורטל כלשהי, חינמית. לדוגמת PHPNuke , Joomala וכו'. עם הוספת מודים \ פונקציות אשר יותאמו לאתר המבוקש. כולל עריכת סקריפטים וכדומה. האתר הוא אתר לקן שלנו בנוער העובד, אשר ייועד לסיפוק מידע ושמירת קשר ישיר בין הנעשה בקן , להורים , לחניכים, ובנוסף, הפיכתו לסוג של פורטל מקוון לחניכים ולמדריכים ולכל מי שחפץ בכך. בנוסף , צריך מוד של מרכז הדרכה. שהוא בעצם מערכת הורדות, שרק אנשים המורשים אליו יכולים להוריד פעולות. פעילויות וכו', הדפים מוגנים ע"פ גיל וכדומה, לפרטים נוספים ( ויש עוד המון פרטים נוספים לפנות אליי) אפשר לתת כאן , או בICQ הצעות מחיר. מדובר בתקציב גבוהה יחסית. העיצוב הוכן בהתנדבות. ואולי יהיה אפשר להתחשב כאן ולא לתת 10000 שקל לתכנות. גם אם הוא מסובך. אז יום טוב. (פלאפון: 0528990075 ICQ : 150803818 MSN : dom@actcom.co.il |
עיצוב חייתי ! לא נראה לי שיש כאן משהו מספיק ברמה לתכנת את זה למערתכ :)
|
עדיף שתשים קישור בפעם הבאה...=\
|
סורי. חשבתי שזה עושה עיצוב מוקטן בSENDIT הממ. קורה. סיוט תיכנותי. אני יודע. חח
|
העיצוב הזה לא ממש בנוי להתאמה ל-PHPNUKE...
|
העיצוב גם למערכת יחודית לא יותאם, הבלוקים הצדדים עולים על כתבות ועל טקטס...זה בלאגן אחד גדול
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עדיף לבנות לזה מערכת לבד.
מאשר להתאים לניוק. יצירת קשר באייסייקיו 228369 ננסה לסדר משהו. |
עיצוב יפה.
לא נראה לי ממש מתאים למערכת הזאת. ד"א אשמח אם תשלח לי את האימייל \ אייסיקיו \ מסנג'ר, של המעצב שעיצב לך. בהודעה פרטית. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ