![]() |
מעוניין לקבל הצעת מחיר למערכת ניהול תוכן קצת מיוחדת.
שלום לכולם :)
אני מעוניין לקבל הצעת מחיר למערכת ניהול תוכן קצת מיוחדת. האפשרויות והתכונות של המערכת הם: אפשרות עריכת/יצירת/מחיקת דפים(HTML): - עריכת דפים פשוטה ובסיסית, אין צורך בעורך מיוחד. - העריכה לא תפגע בתקינות הקוד(כלומר אם הקוד שאני יכניס לדף יהיה תקין, הקוד של המערכת לא יפגע בתקינות) אפשרות יצירת דף לינקים: - אפשרות יצירת דף לינקים היא בעצם אפשרות של יצירת דף רגיל, אבל אם יכולת של הכנסת לינקים(בחירת פרטי הלינק בעריכה) התאמת המערכת למנועי חיפוש: - הURL של הדפים יראה בצורה כזאת: www.domain.com/page או www.domain.com/page.html ללא ID. אפשרות עריכת תיקיות פנימיות בשרת: - במידה והמערכת מותקנת על התיקיה הראשית, אני יוכל לערוך גם דפים אשר נמצאים בתוך תיקיות פנימיות. שפת המערכת: לא משנה לי כל כך, אשמח לשמוע הצעות מחיר לשני השפות(PHP \ ASP). אלה פחות או יותר הדברים שאני צריך במערכת, אם יהיו דברים נוספים אני אוסיף. תמורה: כמובן כספית, את המחיר אתם תקבעו. *אני עדין לא בטוח קונה, אני רק רוצה לדעת מה המחיר של מערכת כזאת. את ההצעות אתם יכולים לתת פה, או באימייל: TalG18 @ Gmail.Com תודה רבה :) |
בס"ד
ממליץ לפנות ל www.dbit.co.il הם יצאו מבצע ממש ממש זול |
Tal Aviel דבר איתו,
אני יודע שהוא עובד עם דברים כאלה של השטויות :) רק שהוא עושה את זה עם פסיקים אם תבקש או יעשה לך גם עם HTML |
אם היה לי זמן אחי הייתי עושה לך מתנה:\
|
טל, אנו מפתחים מערכת ברמה גבוהה, כולל הכל המחיר יהיה 1000$, כולל מע"מ כמובן,
ללא עיצוב והכל, רק המערכת, אני אוכל לעשות לך מחיר טוב (אך עדיין גבוה), אני אדבר איתך כשאני אחזור מאילת. |
ציטוט:
המערכת עשויה מזהב?:-D עם מחיר כזה לא תצליח למכור לאף אחד בהוסטס תאמין לי... ולטל... אני ממליץ על DBIT, ראיתי שיש לו אחלה מבצעים... |
ציטוט:
שכתבת בהודעה הזאת את המחיר .. חשבת לרגע שהוא יסכים לזה..? זה לא ברור מההתחלה? |
צור קשר .
אייסייקיו 228369 נביא לך הצעת מחיר מסודרת. |
אתה מוזמן ליצור איתי קשר
|
צור קשר טלפוני או באימייל עם כל הפרטים שרשמת פה ואתן לך הצעת מחיר מסודרת...
support.wisetp@gmail.com 0505232749 בברכה, מאור |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ