![]() |
שירות חדש בסדרה, SMShop-למעוניינים באחסון!
כן, כל יומיים אני פותח שירות, אבל זה רק נותן מגוון יותר גדול לחברות ולשוק ההוסטינג.
האשכול הזה יהיה פחות מסודר, יותר קצר, ויותר מובן! אז מה זה בעצם השירות הזה? השירות נותן לכל אחד שמחפש אחסון, לבחור באחת החבילות שהשירות מציע, ובעלות של שקל אחד להרשמה, לקבל כל יום, למכשיר הסלולרי, הצעות מחיר מחברות שונות, לאותה חבילה, עד 3 הצעות ליום, בעלות של חצי שקל להצעה, ביום בסה"כ שקל וחצי. ברגע שאתם לא רוצים לקבל יותר הצעות או שמצאתם את האחסון שלכם, אתם מסירים את עצמכם מהרשימה בעלות של שקל בודד, ולא מקבלים יותר הודעות. את ההצעות תקבלו מחברות שיירשמו לשירות הבא: adSMS, הן ישלחו ב-sms, את המחיר שלהם, והמחיר יגיע לכל המעוניינים ב-sms, ישירות למכשיר. אך ורק מחברות שמספקות את השירות שתרצו, אך ורק את החבילות שתרצו, ורק 3 הצעות ביום. השירות, נותן לכם אפשרות, במקום לרדוף אחרי החברות ולקבל מחירים ומבצעים וכו', לתת לחברות לרדוף אחריכם! כל המעוניינים, אני אשמח אם תכתבו זאת כאן, ואני אשאיר כאן דרך להרשמה יותר מאוחר כאשר יהיו מחירים של חברות שמעוניינות בכך. אני אשמח לחוות דעת על השירות. בברכה, תאי קאיש. |
נשמע טוב מאוד.
לכל החברות? או רק לרשומות? בעלי החברות צריכים לשלוח כל יום SMS? |
וואי שירות מצויין
ממש אחלה של דבר בהצלחה |
באמת.. רעיון מקורי
|
ציטוט:
אתה נכנסת, ואתה כאילו 1, ואז עוד אחד נכנס, והוא-2. אז אחרי שאני שולח את 2, 1 יישלח שוב. |
תאי כל הכבוד!!
דבר איתי בקשר לרישום 23232328 |
נחמד.
השאלה אם לקוחות יעשו את זה. |
כן, בהמשך לטייפרום, זה יכול להיות יקר מאוד ללקוח זה יכול לצאת שהוא ישלם איזה 5 שקל עד שהוא יבחר חברה ואז אין טעם להשוואת מחירים כי ה-5 ש"ח האלו הם פחות או יותר ההפרש בין חברה לחברה.
|
לדעתי אחלה שירות ועם אתה מתכוון כל יומיים לפתוח שירות חדש כדי לך כבר ליפתוח אתר עם אפשרות הרשמה ישירות דרך האתר
|
כל יום אתהמפתיע ברעיון חדש :)
דבר איתי באייסיקיו :[[[ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ