![]() |
מעוניין לקבל תגובות בונות על האתר
טוב, אז כמו שרבים מכם בטח יודעים, לפני כמה חודשים פתחתי את חנות האונליין למשחקים - www.pcgames.co.il .
בהתחלה היו כמה עשרות מוצרים, עכשיו הגעתי למצב שבו יש לי במלאי כמה מאות טובות של מוצרים שקשורים במשחקים (די הרבה "מחכים" להכנסה לאתר - ג'ויסטיקים מיוחדים, עכברים מיוחדים ועוד). רציתי לקבל תגובות בונות על האתר, מבחינת -
|
ציטוט:
2. אחרי סיור קטן - יש מספיק מבחר. 3. כן, לי לפחות. 4. תעלה את המחירים, לא בהרבה ולא בכולם - לפי השוק. 5. כן, רק תהפוך את זה יותר רציני מסתם עוד דף הזמנה, שים את התמונה של ההגנה באמצעות SSL כמו שיש ברוב חנויות האינטרנט. 6. תקצר את העמוד הראשי, מבחינת טבלאות. אני אפילו הייתי משנה את הטבלאות למשו' בסגנון: http://www.parsi.co.il , ז"א את הרווחים וכדו'.. בהצלחה. |
ציטוט:
אגב - קניית המשחק world of warcraft באה לאיזה שרת? כאילו האירופאי או האמריקאי או מה? |
כמה דברים לשנות
1.עיצוב 2.טבלאות מוצרים 3.צבע רגע לאתר לא יפה כשחור 4.תעשה את כל הכתב באתר אותו גודל אותו כתב זה יהיה יותר יפה. עריכה: 5.תעשה שכל ה''זמין במלאי'' יהיה באותו שורה |
ציטוט:
|
האמת שאני לא כ"כ אהבתי את איך שנראה סגנון האתר, פשוט לא נוח למישהו שרוצה לקנות לא נוח לדעת יותר פרטים העיצוב "חשוך" מידי ואינו בולט ומאפשר משיכה ללקוח.
לא מסודר טוב. הייתי ממליץ לך לשנות עיצוב צבעים וסידור המוצרים שיהיה יותר נוח ללקוח. בהצלחה |
תנסה להחליף את העיצוב למשהו הרבה יותר בהיר.
|
אהבתי מאוד את הכל.
חוץ מהעיצוב. הוא שחור מידי, לא נעים להכנס לאתר כזה... |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
הדף הראשי נראה קצת מבולגן וצפוף, קשה להבין מה הולך שם מדי פעם. בהצלחה! |
נחמד, מבחר קטן יחסית לאתר קניות,
עיצוב דורש שיפור - האתר לא אסטטי בכלל. |