![]() |
אפשר ביקורת על המשתמש hi_sorie ?
אפשר ביקורת על המשתמש hi_sorie ?
הוא הציע לי סריקה לפורום לאחר שסירבתי נפרץ משתמש בפורום שלי. רציתי לדעת אם הוא בן אדם אמין והאים כדי לתת לו לעסות סריקה לבאגים ולתקן או שהוא נראה לכם משהו שיכול "לדפוק" אותי ? בברכה, dvir130 |
ציטוט:
פאק יו אחד גדול במיוחד בשבילך! איך זה קשור לפורום "דיבורים וסיקורים" ? 8-* |
כי לא ידעתי אם זה יתאים לביקורות והמלצות כי זה לא חברה.
|
ציטוט:
הצעתי לך סריקה או תיכנות מוד יחודי לפורום בתמורה ל - 0 ש"ח . התמורה שרציתי היא ציון בזכויות . סירבת , אמרנו שלום אחד לשני . באת אלי היום אמרת לי שאתה רוצה לעשות סריקה , והוספת שמשתמש נפרץ לך , תחילה רציתי לסרב לעשות את זה בגלל צורת הדיבור שלך ( ההתבטאיות שלך והאשמות שלך ). בסוף אמרתי נעזור . אתה פרנואיד, אתה לא בוטח באף אחד ואני מקבל את זה. אבל אל תבוא לבקש עזרה ולהגיד לי " אני ישלח לך קובץ אתה תתקן ואני יעלה אותו " זה לא צורה . בכל זאת יהיה פה מספיק אנשים שעבדתי איתם ואת הח"ד שלך תקבל . |
אני פשוט רוצה חוות דעת נוספת על משהו שמציע לי משהו כי כמו שאתה יודע יש הרבה שרוצים להרוס אתרים סתם בשביל הכיף.
אני רוצה להיות בטוח שאתה לא כזה. וזה לא משהו אישי. |
ציטוט:
|
אתה אנדרואיד אמיתי! http://img168.imageshack.us/img168/1...rgsmileba8.gif
מה השטות הזו? מעוניין בביקורת? פנה אל האיזור המיועד לכך! ולפי דעתי בלבד, לאחר היחס שקיבלת (אני פונה אל hi_sorie) אל תסכים לעזור. |
טוב אחי אם משהו אמר לו לא לעזור לי הוא בטח יקח את ההמלצה..
טוב תנעלו ותודה בכל מקרה. |
א ) לא כדאי הוא ניסה לעבוד עלי פעם ונתתי עליו ביקורת תוכל לחפש ..
ב ) הוא יהרוס לך תפורום הוא הרס למלא ! ג ) VADIM תרגיע מה יש לך מה זה הקללות האלה ? דבר נורמאלי הוא כולה לא פתח בפורום המתאים אם אתה תעשה טעות נקחלל אותך ? |
ציטוט:
ציטוט:
גם טיפה של צחוק אתם לא מבינים הא? למה שיהיה אכפת לי באמת איפה הוא פתח את הדיון ? מבחינתי הוא יכול לפתוח את הדיון בפורום "שרתים יעודיים" . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ