![]() |
שער נפתח, חברה חדשה נכנסה לשטח
חברת ServPlace
שפירושה Serv - שירות Place - מקום = מקום לשירות. החברה מספק בעיקר אחסון עיצוב ותכנות אך בקרוב תעלה עם שירותי הרדיו והדומיינים. כרגע החברה לא מוכרת את שירותיה כי אנו עובדים על פי חוק, אנו כרגע בודקים האם צריך להירשם איפה מי מה ומו ואז תופיע הודעה באתר שאנו מוכרים. השרת עליו אנו מאוחסנים הוא השרת החדש של Hostorm ו Enter-Serv, שרת יציב חזק ואיכותי. מתוחזק ע"י 4 מתחזקים עפ"י מה שהבנתי, שרת שלא נפל לנו אישית פעם אחת. האתר נפתח עם עיצוב זמני הנעשה ע"י המעצב mahagerfete - חבר וותיק, ובקרוב אולי נשנה אותו לעיצוב חזק בהרבה (תלוי בתגובות:P)... התכנות נעשה ע"י שותפי גיא - SharkNetwork, שותף מצוין, זמין כל הזמן כמעט כמוני (אפילו יותר ממני..:P), היה מפקח ידוע באתר שיתוף הקבצים lionetwork, היה עוזר מנהל בחברת World-Server ויודע לתחזק שרתים. ישנו ידע בתכנות הHtml למיניהם וPHP, ומעצב. לחוד, אני גם מעצב אך לא מעצב הוסטינג בזה עדיין לא הראיתי ידע, אך אני כרגע עובד על עיצוביי ומשתדל שיהיו ככול הניתן, כמובן שעיצוב שלא יהיה טוב לא יימכר. אנו בעלי ידע רב, אני אישית קראתי שלל ספרים על עיצוב ותכנות שאוכל לשרת את לקוחותיי כראוי, בבוא העת אני אקרא את הספר על linux ושרתים שיש לי בביית על מנת לדעת לתחזק יותר ויותר טוב, עד שנגיע ל99.99999999% :qqb006: UPTIME. אני חושב במלוא הרצינות כי אצלינו האחסון יהיה טוב וראוי לשבח אבל על כך יגיבו הלקוחות. אני חוזר ואומר, כרגע אין אנו מספקים שירותי חברה בכסף מכיוון בעיה חוקית, אך אנו נספק חסויות לכאלה שיגיע להם. כתובת האתר הזמני: www.servplace.com |
הפלאש שלכם לא טוב...
ובפייר פוקס האתר נירא זווע, כ דבר עולה אחד על השני. לא יודע אך באקספלורר לא בדקתי בו. בהצלחה:) |
ציטוט:
מוזר, נכנסנו דרך פיירפוקס והכול היה נראה טוב, אני יראה שוב ואם נגלה בעיה נפתור אותה. תודה, תומר. |
בהצלחה!
באקספלור אין בעיה! עיצוב חמוד! |
מגושם..
הכל כחול/תכלת/לבן :/ |
בהצלחה !
לא ממש אהבתי את העיצוב , תוכל ליצור איתי קשר ? ד"א בדפדפן מקסטון \ Maxthon טקסט עולה על טקסט ויש בלאגן שלם . |
נראה רציני מאוד!
בהצלחה. |
תודה,
ציטוט:
בקשר לשאר הבעיות אנו נטפל. העיצוב יוחלף אם ביקורותיו לא יהיו טובות, אבל דגש על כך שהוא זמני בלבד. |
בהצלחה.
העיצוב נחמד מאוד ופלאש חביב. |
פתיחה גרועה לדעתי
עיצוב ממש מגושם והניסוח שלך ממש חובבני וילדותי נסה לשפר את זה כמה שאפשר אם אפשר בכלל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ