![]() |
ipsofecit.COM למכירה -מכרז
ipsefecit.COM שמשעותו בלטינית
"נעשה על ידי" מעט פרטים על הדומיין: הספקית: Globat נקנה כרגע זאת אומרת תאריך התפוגה שלו הוא : 09/09/07 עוד שנה בדיוק מחיר התחלתי: 199 ש"ח בלבד. קפיצות: 10 ש"ח מינימום להצעה הבאה. לכל המעוניין מוזמן להשאיר כאן הצעת מחיר או בפרטי דרכי תשלום: דואק הפקדה בנקאית הדומין כולל פאנל כמובן קדימה להציע תודה רבה ושבוע מעולה. נ.ב אשמח לקבל אתרים גדולים שאני יכול להציע את הדומיין למכירה גם כן שם בפרטי בתודה דן. |
מה מיוחד בו ?
|
לא מבין את הקטע של לקנות ואז למכור...
למה שבנאדם יקנה את הדומין שלך ב200 במקום לקנות דומיין משל עצמו ב10-40 שקל? זה לא שהדומיין הוא ייחודי או משהו הפך לטרנד חדש פה כל הקטע הזה |
פירושו נעשה על ידי
הדומיין יכול לשמש לכל עסק פה לא ממש מעריכים את זה פה מחפשים מילים בערבית בכל העולם מחפשים לטינית נעשה על ידי יכול לשמש מפורטוליו למעצב עד מדען טילים מטורף ציטוט:
הבנתה? |
לא הבנתי מה אתה אומר בזה, אבל ראה פוסט שפתחתי.
|
ציטוט:
אני לא מתאר לעצמי שאני ימכור אותו שם למה אם אני כן יוצא שהרווחתי בחודש יותר מאבא שלי :S |
למה אתה חושב שמישהו ישלם סכום מסוים על דומיין שאינו מבוקש, כאשר יש דומיינים טובים בהרבה אשר פנוים?
במידה ותצליח למצוא את ה"מופרע" שמעוניין בדומיין המסוים הזה, קשה לי להאמין שתיראה סכום גבוה יותר מעלות. וד"א, אני מכרתי מספר דומיינים בTDNAM. לי למשל יש שימוש בPayPal, לך יש? |
אתה יודע מה אין בעיה למכור והכל מקובל עליי...
אבל למה אתה מזמין אותו מגלובט? אם אתה רוצה למכור במחיר כל כך גבוה אני לא רואה סיבה שאתה לא יכול לקנות את הדומיין מספקית נורמאלית כמו לדוגמא "Godaddy". |
יש אפשרות לביטול ? אם כן, תבטל ותעבור לגודדי.
|
ציטוט:
לא הבנתי ממש את התגובה שלך.... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ