![]() |
המלצה ענקית על חברת FreshServ.net
שלום לכולם!
לפני חודשיים בערך, רציתי לפתוח את ר הורדות משלי, אז לפי הביקורות הטובות והכל פניתי ל-Wisetp, הכל היה בסדר איתם היו אחלה רק מה? שבוע לפני שהיה צריך להיגמר לי החשבון הם עזבו אותי ולא מתחברים ל-ICQ עד עכשיו ואין לי גיבוי הם פשוט ברחו אחרי שבוע, הייתי חייב לחזור, אז אחרי שראיתי את ההתחייבות של גיא ל-99% UpTime קפצתי על המציעה הלכתי ודירתי איתי ב-ICQ והוא היה נחמד, הראה לי כמה אתרים שלהם (ראיתי שהכל מהיר :-D ) והחלטתי שאני קונה, הפקדתי את הכסף ותוך 5 דקות הוא הכין לי את השרת אני חייב לציין שבכלל לא היו נפילות בשרת חוץ מאחת לשעה שהוא החזיר לי עלהי פיצו 8-) השרות שלהם היה אחלה וגיא תמיד שמח לעזור המטכנתים אורי ואליחי עזרו לי יותר מפעם והשרת טס פשוט גיא, אתה בנאדם זהב |לב| אני שמחתי להיות איתם בחברה, הם טרמו לי הרבה אם אני הולך לחזור שוב לעסק הזה, אני יודע ישר למי לפנות! |קורץ| תודה על הכל, גיא, עמרי מנהל פורום SharpDown |
יפה מאוד
עסק טוב |
אחלה עסק :)
|
טוב לדעת !
|
ידוע...
בהצלחה! |
ידוע גיא והשרתים שלו מעולים!
גיא בחור ניפלא זמין כל הזמן כל פניה אפילו הכי קטנה ישר בטיפול |
גיא מומלץ בהחלט, שמח בשבילך!
|
יש להם אפטיים מצויין (תמיד אני רואה 100 :) )
גם הביקורות מעולות פה בהוסטס, אחלה חברה בהצלחה |
תודה רבה, אני שמח שיצאת מרוצה ושמח שעשיתי את העבודה על הצד הטוב ביותר...
ציטוט:
מה לעשות שלפעמים מעדכנים תוכנות עושים ריסטים... תודה! |
ציטוט:
לגבי העיניין עם Wisetp שרשמת... אז אני פרשתי לפני שעמיטל החליט לסגור והגיבויים נמצאים אצלו לפי מה שידוע לי מכיוון שהוא ביקש מsPD להוריד לו גיבויים לדיסק מהשרת. תפנה לעמיטל טלפונית בבקשה לקבלת הגיבויים ותקבל אותם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ