![]() |
7 עמודים בערבית, די, זה גומר!
איכסה, מי המציא את המקצוע המפגר הזה? למה לעזאזל אני לא מצליח להוציא פטור?
כבר שעה וחצי נראה לי אני יושב וכותב בערבית, מעתיק דברים מהספר ופותר משימות, הלכו לי הידיים. =\ |
חח הייתי בהקבצה ב' למדנו עררית :] עברית ערבית
|
צודק אני לאצ הייתי נכנס לשיעורים זהו נגמר אין לי יותר ערבית חח פטור יעלה לך כסףף!! והרבה!!
אל תכנס וזהו מקצוע מרדים.. אני הייתי הקבצה א.. שהיה מבחנים הייתי מקמבן כבר |
לא מבין? איזה כיתה אתה שאתה לומד ערבית?
|
ט', שנה אחרונה ברוך ה', ואני גם בהקבצה א', כיתה ז' ממוצע 99, כיתה ח' ממוצע 87, בכיתה ח' לא למדתי כל השנה, ובמבחן קימבנתי ציונים דרך המורה הטיפשה, שאתה שואל אותה שאלות בהפוך על הפוך :P
השנה יש לי איזה אחת, רינת, מקדחה! מקדחה פשוט! |
מחר יש לי מבחן בערבית....
ציטוט:
|
לא עשית איבחון?
בתיכון שאני לומד בו הגישו אותנו על יחידה אחת לבגרות בכיתה י'. הלכתי ישר לעשות את האיבחון ויש לי פטור משפה שניה :-) ככה עושים חוברת כל השנה וזה קל לאללה.. |
ציטוט:
עי המקצוע הדפוק הזה הולך לדפוק לי את הכיתה העיונית בשנה הבאה... |
אני כיתה י
עכשיו אני רק שנה אחת למדתי עברית ז' וכל מה שאני יודע זה באב ואליף חחחח כל השנה העתקתי שליפים וזה כל הכתה ככה למזלי שנה הבהא רוסית חחחח אם מורה מטומטמת שנתיים ואין ערבית:P עכשיו פייי איזה מיקצועות בחרתי :S כימיה מזורז פיזיקה מזורז מטמתיקה מזורז מחשבים מזורז (זה קל ומצויין) ומדעית הנדסאית בעע מופת :( השנה כבר בגריות |
ציטוט:
בכל זאת, מה להגיד לך, אתה בכיתה ט', אתה לא הולך להרחיב ערבית אני מניח, אז עזוב את זה, אל תכין ש.ב אל תשקיע אל תעשה כלום, אל תדאג, בבגרות זה לא יגע לך בכלום, רק תדאג לא להכשל, אני מניח שזה לא ממש קשה, במקרה הטוב יורידו אותך הקבצה ושם בטח לומדים פחות. כמובן ,שזה רק אם אתה לא עומד להרחיב את זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ