![]() |
תלונה
משתמש בשם s.o.s פעיל בצוות אתר של אתר אשר מתחרה איתי.
מסיבה זאת, הוא דוחף את אפו לכל אשכול שאני פותח, ומשמיץ את אתרי אני מבקש לטפל בו בחומרה! תודה:mad: |
ציטוט:
יש לך אתר חרא כבר אמרו לך זה לא אומר שאני מנהל אתר מתחרה לחרא ! קודם בך יטפלו ואז בי כשתלמד לדבר עם אנשים מבוגרים ממך :) |
דבר ראשון, פותח האשכול ילד קטן שיש לו אינטרנט שחושב שכולם מתחרים שלו, אז מבזק חדשות סלביק לא מתחרה שלך!
דבר שני הגישה שלו לטעמי ממש לא לפורום הזה והנה דוגמא טובה לזה: http://hosts.co.il/forums/showpost.p...6&postcount=10 אם צריכים לטפל במשהו זה אתה ולא סלביק בפרט שאני מכיר את סלביק אין לו הרגל להטפל לאנשים, בדיוק כמו שאתה עושה... בברכה יבגני |
ילד רק בך צריך לטפל אתה פה הבעיה לא S.O.S
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח.
עזבו. לכזה נושא לא צריך ביכלל להתייחס. חבל שיש גם כאלה אנשים שגולשים פה. |
שמע "גבר",
סלביק צודק בכל מילה שלו, אתה מעצבן אחושרמוטה, אתה רצית לצרף את האתר לרשת, עד שנכנסתי לאייסיקיו, אתה אומר לי "חחחחחחחח איזה רשת מעפנה מה אתה חושב אני צריך רשות ממך", ואמרתי לך : "שקול מילים, תן כבוד אני אתן לך כבוד.." אח"כ אתה בא להוסטס, כותב : " אני רוצה לצרף את האתר שלי לרשת אתרים, איזה רשתות יש שאני אצרף להם.." שאתה חושב שיש לך אתר גדול, יש לך אתר עם 100 ייחודיות אפילו פחות, תפסיק לשחק אותה גיבור גדול. עריכה :: נ.ב: חח, פה אתה כותב "אפי" "משמיץ" ו"אתרי", פתאום שפה גבוהה, אבל שצחי ספורט נטו כתב אשכול על האתר שלו אתה התחלת לצחוק על האתר שלו *שיעול* האתר שלו כופל את האתר שלך מבחינת ניהול, תיכנות ועיצוב *שיעול*, שם אתה יודע לקלל ולצחוק, אבל פה פתאום שפה גבוהה. |
ציטוט:
|
סלביק אחי פשוט מגעיל מה שאנשים עושים בשביל צומי קצת, שטויות מה שהוא אמר ואני עד.
כך שמה שמך תפסיק לפתוח אשכולות סתמיים וסליחה על הבטוי סתום את הפה |
סבבה יבגני.
עוד משו, סתו, אתה עושה ממך ילד קטן, וכך זה משפיע על האתר שלך. |
תודה רבה רבה רבה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ