![]() |
מישהו כאן יודע מה הפרוצדורה של נסיעה עם טרקטורון על הכביש?
רישיון? גיל? סמ"ק? מהירות? משהו??
תודה |כן| |
גיל-16
רישיון- טרקטור, ניתן לנהוג בטרקטורון עם רשיון נהיגה לרכב פרטי או לאופנוע דרגה ב + ג. סמ"ק- בהגדרה לטרקטורון נמחקה ההגבלה בנפח עד 500 סמ"ק ובמשקל עד 500 ק"ג, כך שכל הטרקטרונים יכללו בהגדרת טרקטורון. |
ציטוט:
מה לגבי נסיעה על כביש? מה לגבי תאוריה? איפה אני יכול לעשות רישיון לטרקטורון (לא מיול או ריינג'ר טרקטורון טרקטורון) |
עדיין, אסור על כביש, מותר לחצות כביש, יש הרבה הבדל.
רק אם יש לו מספר אתה יכול לסוע על כביש, וגם זה, הגבלה עד 40 קמ"ש (לפי מה שאני יודע). בקשר לרשיון לטרקטורון, בכל מקום (כמעט) שעושים על טרקרטור אפשר לעשות על טרקטורון, זה כאילו קורס בתוך הרשיון לטרקטור לפי מה שהבנתי מחברים שעשו. יאיר, אתה לא מעל 17?...תעשה רשיון למכונית, ואז זה זה תקף להכל. |
ציטוט:
ותאוריה אין לי מושג... נרא לי אתה לא צריך בשביל זה תאוריה=\ אבל תשאל מישו' שעשה רישיון |
רישיון: טרקטור (מגיל 16)
גיל: 16 סמ"ק: לא מוגבל. מהירות: תלוי באילו כבישים, אתה צריך ליסוע על חצי שוליים חצי כביש כדי לתת לאנשים לעקוף אותך כשצריך. משהו: אתה חייב ליסוע עם טסט, ביטוח (ששתי אלו עולים הון לטרקטורון), חייב ליסוע עם הקשתות בטיחות שמגיעות יחד עם הטרקטורון, חייב ליסוע עם קסדה. |
ציטוט:
אבל יש קצת בעיות עם מכונית כרגע. אפשר להמיר טרקטורון לנסיעה על כביש? בעיקרון נסיעות קצרות בתוך העיר? ציטוט:
צריך תאוריה? אם כן איזה טופס? |
ציטוט:
ציטוט:
|
תאוריה וטסט נעשים בד"כ במקום סגור...
זה לא בעיר... איפה שלי הציעו לעשות רישיון על טרקטור זה במושב, במשק של המורה.. הוא מלמד אותך לתאוריה, מגיש אותך - אם אתה עובר סבבה, ממשיך לטסט... את הטסט אותו מורה עושה לך בתוך שטח... נותן לך לעשות כמה סיבובים עם טרקטור, נותן לך לרתום עגלה ולעשות איתה רוורס, אם אתה מצליח עברת את הטסט... |
ציטוט:
תודה חבר'ה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ