![]() |
דומיין למכירה Design4u.biz
הדומיין Design4u.biz מוצע למכירה.
תאריך תפוגה : 29/9/07 (עוד שנה) . Design4u הינו שם קליט במיוחד ונחשב למותג עיצובי עולמי. אפשר לראות כמה המונח Design4u פופולארי על ידי כך שהוא תפוס בכמעט כל הסיומות האפשרויות. (com ,co.il, net , ws , org , biz , info , us , tv , co.uk , cn , eu , be , nl , de , nu , cz , ca , at , com.tw , tk , pl , it , dk , fr , ch , ro , jp , es , ru ) *אלה הסיומות המובחרות ביותר של דומיינים עולמיים אירופאים , אסייתים וצפון אמריקאים , לא כל הרשימה של הסיומות בהם design4u תפוס. סיומת Biz הינה סיומת עולמית , הטובה והמומלצת ביותר לחברות ועסקים . Design4u.biz דומיין ברמה גבוהה ביותר , מעולה לחברות עיצוב ובניית אתרים - במיוחד לחברות המשווקות גם מחוץ לארץ. סוחרי דומיינים יוכלו להעיד על הפוטנציאל של הדומיין למכירה באלפי דולרים לקהל יעד בחו"ל . אני מעוניין למכור אך ורק לאדם מישראל מסיבות שלי, לכן המחיר גם נמוך בהרבה בהתאמה לארץ. איני נותן מחיר התחלתי , אך שימו לב - הצעות מחיר פחות מארבע ספרות לא יתקבלו! חבל על המאמץ! למעוניינים , יש להגיש הצעת מחיר באשכול זה או בהודעה הפרטית . רציניים בלבד בבקשה! איני מעוניין בביקורות על הדומיין ועל השווי שלו! הצעות מחיר בלבד! תגובה ביקורתית תדווח למנהלים . תודה רבה , שבוע טוב. |
מחירים של 4 ספרות אין לך מה לחפש בהוסטס... אף אחד לא יתן לך פה כזה סכום...
אבל בהצלחה שיהיה לך. |
נחכה ונראה.. אין לי מה להפסיד..
|
תנסה למכור אותו במקום אחר כמו שSermint אמר
בהוסטס לא תמצא קונה בקלות יש לוואלה מקום שבו אתה יכול לנסות למכור את הדומיין במחיר כזה בהצלחה! |
ציטוט:
תסתכל על ההודעה הקודמת , עניתי על כך. בבקשה בלי יותר תגובות כאלה.. מיציתי את זה.. |
אופס בטעות... תמחקו...
סורי |
יש אתרי פירסום דומיינים בחו"ל.. אולי תוכל להרוויח כמו מאוד דולרים מזה..
בישראל אין לך טעם לפרסם כי לא יצא לך מזה כלום תנסה בחו"ל |
קניתה בשביל למכור
|
וואי איזה ספאמרים אתם..!
הוא ביקש רק תגובות שקשורות לקנייה[רק מי שרוצה לקנות!!] אז למה אתם מגיבים?? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בחיפוש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ