![]() |
מבקש הצעות לשטח איחסון קטן
שלום לכולם.
אני צריך הצעה לשטח איחסון: 25 עד 50 מגה. תעבורה: 2 עד 5 ג'יגה אני לא צריך יותר מ-50 מגה, סך הכל אתר קטן. שהשרת יהיה בארץ דגש על אמינות ויציבות, לצרף המלצות \ ביקורות. בבקשה לחזור אליי כאן או באימייל (באימייל יותר אפקטיבי) a.lasry@gmail.com תודה מראש. |
הוא אמר במופרש שהוא לא זקוק ליותר מ50 מגה אחסון.
למה אתה מציע לו יותר? הודעתך נמחקה! |
אל תמחק! זה שווה את המחיר בכל מקרה
|
שלום לך
חברת לייטסרב תשמח להציע לך את שירותיה הצעתנו היא: 60 מ"ב אחסון 3 ג"ב תעבורה ב9 שח לחודש בלבד! על החברה: -לייט סרב רשומה במס כבע"מ. -לייטסרב מחזיקה מספר רב של תומכים שישרתו אותך בכל זמן. -לחברה שרת סופר-חזק שאני בטוח שיספק אותך Dual Xeon 3.06GHZ-מעבד. 2GB DDR-זיכרון 73GIGA SCSI-דיסק קשיח 100MBIT PRIVATE-חיבור האינטרנט פרטים ליצירת קשר איתי בחתימה יום טוב אור אליעז |
|
תודה דור אבל ליאור רשמה הצעה טובה יותר, היא פשוט נמחקה :-D
|
אוקי :P
|
50 מגה ו5 ג'יגה תעבורה ב6$ ל3 חודשים
יוצא 8.6 לחודש (אבל אני לא יקבל מטבעות), ולכן התשלום הוא ל3 חודשים ומעלה. |
100 ש"ח לשנה.
השרת בארץ,ריסיילר של אקטסרב והאמינות שלהם מוכרת וידועה. |
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת שנה+. *העסק בעל כמה שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה במערכת AWSTATS אשר ממחישה כניסות לאתר, תעבורה ועוד פרטים לגבי רוחב הפס שהאתר לוקח, זאת בשבילך ובשביל אתריך וכן על מנת לבדוק אם הפאנל DA לא משקר. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - חבילת אכסון מותאמת אישית 50 מגה שטח אכסון + 2 ג'יגה תעבורה. מחיר שנתי, 80 ש"ח לחודש כולל גיבוי יומי בחינם! אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים אתה תזכה בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. יצירת קשר: איסיקיו - 170-925-340 מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net פלאפון (זמין כמעט כל היום) 0509240124. טלפון קווי, בזק (זמין כל יום בין 14:00 עד 22:00) 03-9501134. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ