![]() |
מוכר אנטי צ'יט לסורס.
שלום, בזמן האחרון עבדתי על פלאג, שימנע כניסת וולאקים לשרת.
הפלאג עובד ב 10000000%, אך הוא משפיע רק אנשים שמשתמשים בוולאק מסויים מסוג: FS Wallhack, הוואלק הפופולרי ביותר. עם זה, יש ברשותי עוד אנטי צ'יט, העושה SS, ומעלה לשרת FTP, או על מסד נתונים מסויים. המערכת לא שלי, אך הקינפוג הוא שלי, ורק שלי, ולקנפג את זה, קשה מאוד. החבילה כוללת: - אנטי צ'יט FS WALLHACK - קבצים לתוכנת ה ssServer, מקונפגים, ופועלים היטב. 70 ש"ח, ויש לכם הגנה נגד רוב הצ'יטרים בשרת. יום טוב. |
|
ממליץ לך להעלות שרת עם ההגנות שלך שנראה מה אנחנו קונים לפני שנשלם...
|
ציטוט:
יום טוב. |
לגבי ה-FS Wallhack יפה מאוד שהצלחת לחסום את זה, אשמח לראות שזה באמת פועל, על ידי רקורד או כול דבר אחר, לגבי הדבר השני, אני לא חושב שצריך לקחת כסף על קינפוג, כי הרי התוכנה SsClinet היא תוכנה חינמית, והקינפוג כול אחד יכול לבצע, אולי בזמן כזה ואחר מזמנך או מזמן של בן-אדם אחר.
אשמח אם תפתח יותר את ה"פלאגין" שבנית, ותחסום יותר "תוכנות-עזר" לומרות שה-FS Wallhack זה materials, ואם אני לא טועה אין הרבה דרכים לגלות אותם, כנ"ל התוכנה VAC הפופולרית, אלה אם כן אתה מציב בשרת מודלים שרק איתם ניתן להיכנס לשרת המשחק. אבל בהצלחה במכירה! |
ציטוט:
יש עשרות גרסאות , אז זה בעיקרון יחסום כמה , אבל לא את כולם מה זה שווה אני לא מבין ? |
ציטוט:
צר לי לאכזב, אבל גרסאות הוולאק, הרוב, ה VAC מזהה אותם. ויש רק גרסא נורמלית, בקשר ל d1a1n0, האנטי ציט שלי, בכלל לא מביא לך גישה לשרת שהוא מזהה שאתה משתמש בוולאק. ובקשר לssClient, אף אחד חוץ משני אנשים שאני מכיר, חבר, ומתכנת בגיימר, לא הצליח לקנפג ולראות שזה פועל. יום טוב=] |
ציטוט:
אולי כי אתה לא מכיר הרבה אנשים שניסו, וגם רוב האנשים לא ניסו, ככה שאתה לא יכול לחשוב שרק אתה וחבר ועוד מתכנת עשו את זה, כי הם רק 3 שעשו את זה בישראל, ואחד מהם הוא אתה, אני מוכן לשלם לך 1000 ש"ח. |
ציטוט:
האנטי ציט הוא בסה"כ פלאג שאתה מעתיק לתייקיה מסויימת וזהו, בקשר לssClient, אני שם 1000 שקל שאתה ניסיתה, ולא הצלחתה, כי ביקשתה עזרה מחבר שלי. יום טוב =] |
ציטוט:
אולי לא כמוך, כי אתה אומר שאתה נמצא בשלושה האנשים שהצליחו בכול הארץ, וזה קינפוג רק ורק ורק שלך, נכון? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ