הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   טיק-טק.נט :: המשחק! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=33117)

eliav12 17-10-06 16:20

טיק-טק.נט :: המשחק!

שלום,
אתמול העלנו לרשת את המשחק מחשב הממכר של טיק-טק=]

נשמח לקבל הצעות :)

www.tic-tac.net/TheGame

The Penguin 17-10-06 16:21

מה שראית באתר של המשחקים והכל של היצירה :D

חמוד , ממכר

eliav12 17-10-06 16:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי OrSolomon
מה שראית באתר של המשחקים והכל של היצירה :D

חמוד , ממכר

לא הבנתי תשורה הראשונה :)

על השורה השנייה - תודה :)

דניאל 17-10-06 16:30

נעלבתי מה"בחן את עצמך" באתר שלך,
אני בתמימותי עושה מבחן על "האם אתה אופטימי?",
עניתי על השאלות,
והתשובה שקיבלתי היתה:

"אתה יודע ,תמיד אומרים "מקום טוב באמצע". אתה אופטימי,אבל יודע לשים גבולות. פסימי אבל משתדל לא לסנן את הערך "תקווה" מהמילון. חשבת שתצליח ללכת עם חיזוקים אם תלך על אופציית הביניים, מה?צר לנו להרוס לך את החגיגה,אבל זה שיש לך התבוננות בריאה על המציאות לא הופך אותך לטלית שכולה תכלת . אין לך תשובות מקוריות,חוש הומור בשלבי גסיסה,ובכנות כואבת, אתה טיפוס די בנאלי. לא נעניק לך עיטור כבוד,אם לזה אתה מצפה,נורמלי אחד."

חוצפה! :)
(אם כי משעשע)

eliav12 17-10-06 16:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT
נעלבתי מה"בחן את עצמך" באתר שלך,
אני בתמימותי עושה מבחן על "האם אתה אופטימי?",
עניתי על השאלות,
והתשובה שקיבלתי היתה:

"אתה יודע ,תמיד אומרים "מקום טוב באמצע". אתה אופטימי,אבל יודע לשים גבולות. פסימי אבל משתדל לא לסנן את הערך "תקווה" מהמילון. חשבת שתצליח ללכת עם חיזוקים אם תלך על אופציית הביניים, מה?צר לנו להרוס לך את החגיגה,אבל זה שיש לך התבוננות בריאה על המציאות לא הופך אותך לטלית שכולה תכלת . אין לך תשובות מקוריות,חוש הומור בשלבי גסיסה,ובכנות כואבת, אתה טיפוס די בנאלי. לא נעניק לך עיטור כבוד,אם לזה אתה מצפה,נורמלי אחד."

חוצפה! :)
(אם כי משעשע)

חחחחחחחח :)
מי שהכניס את השאלונים :|
adv@tic-tac.net
שלח לו אימייל אם זה הפריע לך :)

somebody 17-10-06 16:56

המשחק נחמד ביותר!

eliav12 17-10-06 16:59

תודה אלמוג =]
דבר איתי אגב.

BHXHUI 17-10-06 19:23

משחק נחמד מאוד וממבט ראשון ממכר- בגלל זה אני לא הולך לשחק יותר מדי אני מתמכר למשחקים הקטנים האלה מהר.

ציטוט:

חחחחחחח

לי יצא שאני מקלקל שמחות, והאמת שסרטי אסונות בערוץ נשיונאל ג' הם הסרטים האהובים עליי :) יצא נחמד, לפחות הסקריפט לא קטל אותי:
ציטוט:

עבור פסימי כמוך,זה הישג שבכלל בזבזת את זמנך היקר על שאלון שאתה לא מאמין לאף מילה בו. אם אתה נהנה לקוות לגרוע מכל,לא נקלקל לך את השמחה האחת שלך. לך תצפה באיזה סרט אסונות,והנח לנו לייחל לנסים קטנים ומטופשים. יא הורס שמחות שכמותך.

ani 17-10-06 19:40

ממכר ביותר.
אחלה משחק.
מקווה שתוציאו עוד לסידרה.

eliav12 17-10-06 20:35

תודה ani :)

BHXHUI - אנחנו מדברים על המשחק מחשב לא על "בחן את עצמך.."חחחח!!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:51.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ