![]() |
לייטסרב| מחפשים תומכים טכניים
שלום לכם
חברת לייטסרב מחפשת תומכים טכניים כדי להעשיר את הצוות הקיים שלה דרישות: -רצינות מלאה -גיל 14 ומעלה -ללא שגיאות כתיב בכלל (וכשאני אומר בכלל זה אומר גם בלי החלפות של ה' בא' וכו') -מכירים את DA טוב -יכולים לספק כמה שיותר זמן תמיכה ביום מעונינים? רשמו קורות חיים קצרים כאן (לא לפנות אליי בתוכנות המסרים) ובמידה ותהיו מתאימים לחברתנו, תקבלו תמורה יפה יום טוב אור אליעז |
"תמורה יפה" אומר שהתומך מקבל כסף ?
|
לא,
אלא מוצרים שהחברה מספקת (אחסון וריסיילרים מוגדלים שרתי רדיו וכו') בעתיד יהיה כסף אם התומך יהיה מספיק טוב ואם הוא רוצה להיות גם נציג מכירות הוא יקבל אחוזים מוגדלים מהמכירות.. |
אני מעוניין,
אני בן 16 ידע ב DA אני זמין 10/24 ידע רב ב SSH וכל מה שקשור . לפניות: 254419913 |
בהצלחה,
|
אני מעוניין,
בן 15 שליטה מלאה בדירקט אדמין, דומיינים, תמיכה בשרתי רדיו (לא הרצה), אנגלית שוטפת, עברית שוטפת כמובן, אני אהיה תומך בתמורה לכך שתלמד אותי ssh והרצת שרתים. איסיקיו:192009046. אבי |
למה הכוונה תומך?
במה? |
אני מעונין:
ידע בDA בכל הרמות ידע בPHP SQL HTML XHTML שפה גבווה זמין ברוב שעות היום בתוכנות המסרים התמורה שאני רוצה היא פואר ריסלר די גדול במקרה ואתה מעונין צור קשר |
הנושא מועבר לפורום המתאים, שים לב לחוקי הפורום ותפרסם את ההודעות שלך במקום הנכון!!
|
-רצינות מלאה
-גיל 14 ומעלה -ללא שגיאות כתיב בכלל (וכשאני אומר בכלל זה אומר גם בלי החלפות של ה' בא' וכו') -מכירים את DA טוב -יכולים לספק כמה שיותר זמן תמיכה ביום כל מה שצויין תמצא אצלי, במידה ואראה כמתאים צור עימי קשר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ